FAFAL Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ale jakbyś kiedy chciał skosztować jak smakuje wódka to spróbuj też "Krupnika" (no chyba że zaczną go podrabiać , jak wszystko u nas w kraju) Robert ma rację Krupnik jest całkiem niezły, chociaż ja ostatnio preferuję Stock'a
krolu Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja nie piję :gwizdanie: ale jakbyś kiedy chciał skosztować jak smakuje wódka to spróbuj też "Krupnika" (no chyba że zaczną go podrabiać , jak wszystko u nas w kraju) szczerze, to nie lubię testować takich wynalazków bo zwykle na następny dzień spotyka mnie duża kara za to...
domjenick Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 szczerze, to nie lubię testować takich wynalazków bo zwykle na następny dzień spotyka mnie duża kara za to to się nazywa kac gigant-niestety nie ma na to lekarstwa-trzeba odleżeć i przeczekać...
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 dokładnie , jest to w miarę "nowe" i nie "podrabiane" ... a co najważniejsze daje radę ale ja pisałem to tym, że chyba dopisałeś coś do posta swojego od razu to było - to co jest w nawiasie
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 szczerze, to nie lubię testować takich wynalazków bo zwykle na następny dzień spotyka mnie duża kara za to to się nazywa kac gigant-niestety nie ma na to lekarstwa-trzeba odleżeć i przeczekać... jest lekarstwo zwane klinem, które nie dopuszcza do kaca
krolu Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 szczerze, to nie lubię testować takich wynalazków bo zwykle na następny dzień spotyka mnie duża kara za to to się nazywa kac gigant-niestety nie ma na to lekarstwa-trzeba odleżeć i przeczekać... ale jakoś po fince nie mam czegoś takiego... chyba, że to jakiś efekt placebo...
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 szczerze, to nie lubię testować takich wynalazków bo zwykle na następny dzień spotyka mnie duża kara za to... jak pijesz takie rzeczy , które pokazałeś w tych PET'ach , to się nie dziwie :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 23:49_________________________________________________ ... chyba, że to jakiś efekt placebo... taka "podświadomość" , tak jak niektórzy twierdzą że im auto lepiej śmiga np. na VERVIE czy V-Powerze czy innych wynalazkach ( może i w niektórych krajach jest różnica , ale nie u nas )
domjenick Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 jest lekarstwo zwane klinem, które nie dopuszcza do kaca ściema-niestety długo tak nie pojedziesz,a głowa będzie bolec nadal-w dzisiejszym świecie,cywilizowani ludzie mają obowiązki i nie mogą sobie pozwolić na kilkudniowe maratony ja mam już swój sposób-obrany metoda prób i błędów (następnego dnia)pijąc jeden rodzaj alkoholu+unikając nikotyny i do tego dobre jedzonko
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 jest lekarstwo zwane klinem, które nie dopuszcza do kaca ściema-niestety długo tak nie pojedziesz,a głowa będzie bolec nadal-w dzisiejszym świecie,cywilizowani ludzie mają obowiązki i nie mogą sobie pozwolić na kilkudniowe maratony ja mam już swój sposób-obrany metoda prób i błędów (następnego dnia)pijąc jeden rodzaj alkoholu+unikając nikotyny i do tego dobre jedzonko oczywiście słowa wypowiedziane w poprzednim poście proszę traktować jako żart gdy jest dobry alkohol, jednorodzajowy, główka na 2 dzień nie ma prawa boleć... przynajmniej u mnie tak jest i przychodzą smaki aby poprawić
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dobra jest :good: No chociaż jeden się zna na prawdziwej wódce Dobra to jest medalika emota A krupnik... Jakiś gałgan zakupił butelczynę i na sylwestrze postawił... Z rozpędu ktoś mi polał... Krzyczeli - to jest krupnik, uważaj... Mieli rację Nie lubię vódki, a co dopiero takie wynalazki jak krupnik czy smirnoff... Już chyba wolę ciepłą wyborową pić ja mam już swój sposób-obrany metoda prób i błędów (następnego dnia)pijąc jeden rodzaj alkoholu+unikając nikotyny i do tego dobre jedzonko Wiadomo, każdy ma własne preferencje. Podstawa to nie mieszać, a już szczególnie piwa wódki i papierosa Ja najlepiej znoszę whisky z colą i mogę przy tym jarać ile wlezie a na drugi dzień i tak czuję sie całkiem nieźle
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dobra jest :good: No chociaż jeden się zna na prawdziwej wódce Dobra to jest medalika emota A krupnik... Jakiś gałgan zakupił butelczynę i na sylwestrze postawił... Z rozpędu ktoś mi polał... Krzyczeli - to jest krupnik, uważaj... Mieli rację Nie lubię vódki, a co dopiero takie wynalazki jak krupnik czy smirnoff... Już chyba wolę ciepłą wyborową pić ja mam już swój sposób-obrany metoda prób i błędów (następnego dnia)pijąc jeden rodzaj alkoholu+unikając nikotyny i do tego dobre jedzonko Wiadomo, każdy ma własne preferencje. Podstawa to nie mieszać, a już szczególnie piwa wódki i papierosa Ja najlepiej znoszę whisky z colą i mogę przy tym jarać ile wlezie a na drugi dzień i tak czuję sie całkiem nieźle jakie wynalazki ? czysta vodka, wprowadzona całkiem niedawno przez grupę Sobieski, dobra bo jest nowa na rynku. apropo whisky + cola podpisuję się pod tym jak najbardziej najlepszy drink, moim skromnym zdaniem
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 .........Już chyba wolę ciepłą wyborową pić ........ Poziom HARD :notworthy: :decayed:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 .........Już chyba wolę ciepłą wyborową pić ........ Poziom HARD :notworthy: :decayed: my to tylko skromnie Krupnik
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 .........Już chyba wolę ciepłą wyborową pić ........ Poziom HARD :notworthy: :decayed: my to tylko skromnie Krupnik chodziło mi o słowo "ciepłą"
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 .........Już chyba wolę ciepłą wyborową pić ........ Poziom HARD :notworthy: :decayed: my to tylko skromnie Krupnik chodziło mi o słowo "ciepłą" no a my skromnie poziom soft , schłodzony Krupnik
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 optymalnie jak jest zmrożony i leje się jak olej
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 optymalnie jak jest zmrożony i leje się jak olej no ba wiem wiem ale nie chciałem żebyśmy uchodzili za mięczaków, bo tu ciepłą walą
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 optymalnie jak jest zmrożony i leje się jak olej no ba wiem wiem ale nie chciałem żebyśmy uchodzili za mięczaków, bo tu ciepłą walą eee chyba nie ,w śniegu schładzają
Suli Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dla tych którzy nie widzieli tej wódki : :> Dobra wooda :good: Takie coś będzie u mnie na po-ślubie przynajmniej tym mniejszym-skromnieszym-rodzinnym cywilnym :naughty: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi