mcm Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 wydaje mi się że niepoczytalny to jet tu ktoś inny :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 13:23_________________________________________________a poza ty łeb mi dziś pęka i nie mam ochoty na pieszczoty z tobą
poziek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 wydaje mi się że niepoczytalny to jet tu ktoś inny :gwizdanie: Tobie się zawsze wydaje. A to trzeba mieć pewność. Ja mam pewność, że stara Ci nie daje
mcm Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 wydaje mi się że niepoczytalny to jet tu ktoś inny :gwizdanie: Tobie się zawsze wydaje. A to trzeba mieć pewność. Ja mam pewność, że stara Ci nie daje jasne i tego się trzymaj :gwizdanie:
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jebnij mu kropka i w uzasadnieniu napisz, że jest suchym konarem :polew: :polew: pokarz łemcełem , co Ty za koledż kończyłeś ???? Ja mam pewność, że stara Ci nie daje :polew: :polew: :polew: :polew: a poza ty łeb mi dziś pęka dałes w rure wczoraj ??? współczuje
mcm Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jebnij mu kropka i w uzasadnieniu napisz, że jest suchym konarem :polew: :polew: pokarz łemcełem , co Ty za koledż kończyłeś ???? Ja mam pewność, że stara Ci nie daje :polew: :polew: :polew: :polew: a poza ty łeb mi dziś pęka dałes w rure wczoraj ??? współczuje jak się długo baluje i jeszcze się nie doszło do siebie to się nie zwraca uwagi na ortografie :sick3:
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Byłem w ten weekend na południu odwiedzić kilku wysoko postawionych w klubie :naughty: I powiem Wam, że klimat wybitnie mi służył i funkcjonował tryb "niezniszczalny" cały czas Jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki :kox:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Byłem w ten weekend na południu odwiedzić kilku wysoko postawionych w klubie :naughty: I powiem Wam, że klimat wybitnie mi służył i funkcjonował tryb "niezniszczalny" cały czas Jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki :kox: Hahahah racja wysoko postawionych :polew: Prawie spotkanie na szczycie Zarządu. Niezniszczalność zawdzięczasz 5 litrowemu pojemnikowi z piwem
ROBERT Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Hahahah racja wysoko postawionych :polew: Prawie spotkanie na szczycie Zarządu. Niezniszczalność zawdzięczasz 5 litrowemu pojemnikowi z piwem To te 5 litrów browarka zrobiło na Poźku aż takie wrażenie :gwizdanie: PS. Na pewno było Was jeszcze do tego ze dwudziestu :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Byłem w ten weekend na południu odwiedzić kilku wysoko postawionych w klubie :naughty: I powiem Wam, że klimat wybitnie mi służył i funkcjonował tryb "niezniszczalny" cały czas Jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki :kox: z leszczami południa miałeś do czynienia - nic więcej
Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Byłem w ten weekend na południu odwiedzić kilku wysoko postawionych w klubie :naughty: I powiem Wam, że klimat wybitnie mi służył i funkcjonował tryb "niezniszczalny" cały czas Jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki :kox: z leszczami południa miałeś do czynienia - nic więcej A Knurów to niby na północy leży?
ROBERT Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 A Knurów to niby na północy leży? Ale leży bardziej na zachód :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Byłem w ten weekend na południu odwiedzić kilku wysoko postawionych w klubie :naughty: I powiem Wam, że klimat wybitnie mi służył i funkcjonował tryb "niezniszczalny" cały czas Jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki :kox: z leszczami południa miałeś do czynienia - nic więcej A Knurów to niby na północy leży? Knurów to wyspa
ROBERT Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Knurów to wyspa A nawet "shutter island"
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Niezniszczalność zawdzięczasz 5 litrowemu pojemnikowi z piwem Treningowi mój przyjacielu Treningowi :naughty: Na pewno było Was jeszcze do tego ze dwudziestu :gwizdanie: :naughty: :tongue4: z leszczami południa miałeś do czynienia - nic więcej dobrze, że Ciebie nie było bo bym nie przyjechał wcale :naughty: A Knurów to niby na północy leży? Daj spokój. Miron zawsze miał piątki na geografii :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki :kox: wierze w Ciebie
boberek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki :kox: wierze w Ciebie :kox: :polew:
alvaro Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Poziek jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki ale jak będą wystrzeliwane najpóźniej koło 21
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Poziek jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki ale jak będą wystrzeliwane najpóźniej koło 21 spokojnie nie martwcie sie o niego...to juz zupełnie inny człowiek niz 2 lata temu Niezniszczalność zawdzięczasz 5 litrowemu pojemnikowi z piwem podobno nie najlepiej wyglądałes w niedziele
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Poziek jest więc szansa, że tym razem zapamiętam fajerwerki ale jak będą wystrzeliwane najpóźniej koło 21 Zawsze były koło 21 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi