wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 wszyscy dopieszczaja swoje wozidelka .... i robia zakupy w monopolowym
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jeszcze 2 dni i forum prawie wymrze wczoraj słyszalem w TV ze w sobote podczas transmisji pozegnania Małysza ma być krótka zajawaka z Bukowiny :naughty: :naughty:
Cuber Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jeszcze 2 dni i forum prawie wymrze Ja od dzisiaj sie meldeuje w Bukowinie z Jarkiem
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jeszcze 2 dni i forum prawie wymrze Ja od dzisiaj sie meldeuje w Bukowinie z Jarkiem posprzatajcie mi pokój na przyjazd :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jeszcze 2 dni i forum prawie wymrze Ja od dzisiaj sie meldeuje w Bukowinie z Jarkiem posprzatajcie mi pokój na przyjazd :gwizdanie: po co ci tam sprzątać przecież i tak burdel zrobisz
Cuber Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 posprzatajcie mi pokój na przyjazd :gwizdanie: spoko , jak popijemy z Jarkiem to dodamy coś od Siebie do Twojego pokoju :naughty:
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 posprzatajcie mi pokój na przyjazd :gwizdanie: spoko , jak popijemy z Jarkiem to dodamy coś od Siebie do Twojego pokoju :naughty: zaden problem, tylko później jak juz wcześniej prosiłem posprzątajcie
ykk Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Ale bedzie sprzatania na forum po powrocie..
Wihajster Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Ale bedzie sprzatania na forum po powrocie.. weź lapka..podobno na pokojach jest Wi-fi
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 nie bedzie czasu dokładnie , nie bedzie czasu ani siły :naughty: :naughty:
ykk Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Ale bedzie sprzatania na forum po powrocie.. weź lapka..podobno na pokojach jest Wi-fi I tak bedziemy miec oko wszystkich spamerow
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Ale bedzie sprzatania na forum po powrocie.. weź lapka..podobno na pokojach jest Wi-fi I tak bedziemy miec oko wszystkich spamerow no własnie , czołówka bedzie w BT :kox:
Pepin Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Mili państwo są już jakieś pomysły kto jedzie jak, kiedy i którędy co by lecieć większą ekipą :?: :?: :naughty: Mariusz ... z Poznania start 5:30, w Uniejowie na Łask do Piotrkowa i dalej już jak oczy poniosą ... zbytnio nie pośpicie 2 lata temu wyjazd był ok 2giej nad ranem zatem teraz śpimy 2x dłużej ... btw. W najbliższy weekend przestawiamy zegarki .. to chyba wszyscy za dużo nie pośpimy @Jarko, czy pokoje będą dostępne wcześniej niż 16:00 w piątek ?
jarko Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 @Jarko, czy pokoje będą dostępne wcześniej niż 16:00 w piątek ? Wątpię... Dzień wcześniej jest jakaś konferencja, cały ośrodek ludzi. Będą musieli przygotować pokoje.
Pepin Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jest śnieg ... http://www.bialkatatrzanska.pl/kamery/obrotowa1/big.jpeg i jest też karting :0 http://www.kartingbialka.pl/
Szamek Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 siema, może ktoś kto jedzie do BT, będzie przejeżdżał niedaleko mojej miejscowości (ok. 50 km od Łodzi na północ) lub niedaleko niej i ma dwa wolne miejsca oraz ochotę zabrać mnie z kumplem? decayed auto swoje mam u mechanika, miało być na dzisiaj lecz nie jest, mówi że na jutro, ale jak zobaczyłem gdzie jest z robotą to uważam iż nie jest to realne
Rekomendowane odpowiedzi