Geronimo25 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Nie chciałbyś jej zobaczyć zapewniam Cie, ale jak przyjedziesz do mnie i tak pozostaną ślady powiem Ci że cały tydzień w sumie siedzę w domu a w poniedziałek nawet buta nie mogłem zawiązać To gdzie ją wsadziłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wiecie to długa historia ... ale od poniedziałku do czwartku musiałem śmigać w butach nie wiązanych bo nie dałem rady zawiązać. Ponadrywałem sobie trochę ścięgna ale już jest lepiej i wybiłem palce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 trochę ożywiłem temacik tym ESP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Właśnie bo się sam będę musiał zabrać za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A ja się muszę pochwalić że dzisiaj zrobiłem mega mod od początku miałem spaloną diodę od podświetlania środkowego nawiewu dzisiaj zrobiłem już operacje wymiany i ładnie świecą oba pokrętła. Tak mnie to pochłonęło że już nie dam rady dzisiaj założyć. Juto jak odpocznę to mogę chętnym wysłać fotki na maila - bo nie wiem czy każdy widział tak powalający efekt oczywiście żarty ale opowieść prawdziwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ile chcesz za takiego moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A ja się muszę pochwalić że dzisiaj zrobiłem mega mod od początku miałem spaloną diodę od podświetlania środkowego nawiewu dzisiaj zrobiłem już operacje wymiany i ładnie świecą oba pokrętła. Tak mnie to pochłonęło że już nie dam rady dzisiaj założyć. Juto jak odpocznę to mogę chętnym wysłać fotki na maila - bo nie wiem czy każdy widział tak powalający efekt oczywiście żarty ale opowieść prawdziwa ej no wymień mi żarówkę podświetlania schowka bo od początku jak tylko kupiłem nigdy nie mam czasu jej wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ile chcesz za takiego moda? To jest mod który w PLN ciężko obliczyć trzeba przeliczać juany - do tego potrzebny jest chiński spryt i małe palce :>[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 21:37_________________________________________________ A ja się muszę pochwalić że dzisiaj zrobiłem mega mod od początku miałem spaloną diodę od podświetlania środkowego nawiewu dzisiaj zrobiłem już operacje wymiany i ładnie świecą oba pokrętła. Tak mnie to pochłonęło że już nie dam rady dzisiaj założyć. Juto jak odpocznę to mogę chętnym wysłać fotki na maila - bo nie wiem czy każdy widział tak powalający efekt oczywiście żarty ale opowieść prawdziwa ej no wymień mi żarówkę podświetlania schowka bo od początku jak tylko kupiłem nigdy nie mam czasu jej wymieniać To zróbmy akcje serwisową wymiany żarówek w A4 B6 bo mi się kierunkowskazy prawy przód i tył spaliły. Od dzisiaj skręcam tylko w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ile chcesz za takiego moda? To jest mod który w PLN ciężko obliczyć trzeba przeliczać juany - do tego potrzebny jest chiński spryt i małe palce :>[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 21:37_________________________________________________ A ja się muszę pochwalić że dzisiaj zrobiłem mega mod od początku miałem spaloną diodę od podświetlania środkowego nawiewu dzisiaj zrobiłem już operacje wymiany i ładnie świecą oba pokrętła. Tak mnie to pochłonęło że już nie dam rady dzisiaj założyć. Juto jak odpocznę to mogę chętnym wysłać fotki na maila - bo nie wiem czy każdy widział tak powalający efekt oczywiście żarty ale opowieść prawdziwa ej no wymień mi żarówkę podświetlania schowka bo od początku jak tylko kupiłem nigdy nie mam czasu jej wymieniać To zróbmy akcje serwisową wymiany żarówek w A4 B6 bo mi się kierunkowskazy prawy przód i tył spaliły. Od dzisiaj skręcam tylko w lewo no dobra to ja Tobie kierunek naprawię abyś nie musiał w kółko jeździć a ty mi podświetlanie schowka abym nie musiał świecić zapałkami gdy szukam kieliszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ale już tak na poważnie jesteś pewny że to żarówka ? Może ten czujnik otwarcia czy jak to się tam nazywa. Bo jeżeli sama lampka to wolę wymienić tą żarówkę niż kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ale już tak na poważnie jesteś pewny że to żarówka ? Może ten czujnik otwarcia czy jak to się tam nazywa. Bo jeżeli sama lampka to wolę wymienić tą żarówkę niż kierunki nie wiem, nie rozbierałem tego. Mam nadzieję że tylko żarówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To jak tylko żarówka to żaden problem 5x śruba 8 i wszystko zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To jak tylko żarówka to żaden problem 5x śruba 8 i wszystko zrobione. a u Ciebie macha w góre i 4 x torx i zrobione to co kiedy? jutro na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Żarówka z tyłu w kierunku zmieniona zauważyłem że miejsce gdzie w drugiej lampie jest żarówka do światła przeciwmgielnego na tył jest pusta. Mówię tutaj o stronie pasażera. Czy taka sytuacja jest też u Was czy macie dwie żarówki od świateł przeciwmgielnych na tył ? :gwizdanie: Uruchomiłem w pełni grzaną kierownicę - kiedyś usłyszałem od kogoś, że grzana kiera to już przesada hmmmm może trochę to dziwne ale jak by ta osoba raz o 7 rano wsiadła do zimnego auta i po chwili poczuła miłe grzanie w łapki z pewnością zmieniłaby zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 grzana kiera to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Wy to już jesteście maniacy, normali ludzie zmieniają na zimę tylko koła. Wy zmieniacie, kierownice, zderzaki, fotele, dywaniki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 No fakt na dniach fotele też idą do zmiany na grzane choroba to choroba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo25 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 No fakt na dniach fotele też idą do zmiany na grzane choroba to choroba Nie dość że sam jest chory, to jeszcze innych na siłę zaraża ta chorobą :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Masz racja to jest wirus i jedyne wyjście to pozbyć się auta a o tym nie myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Dominik. Na lato Wentylowane Fotele i Z Masażerem A tak poważnie to skórki Ci się trafiły jakieś ładne? ja się zastanawiam czy swoich komuś nie sprzedać i kupić recaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi