wentyl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 90mm tak jak mowil krotki;) [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:47_________________________________________________a kto sie orinetuje jakie wymiary maja koncowki w S4 b5????? :gwizdanie: ;( przykro mi nie wiem a Nowak [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:53_________________________________________________a te końcówki u was w zielonej dostane gdzies :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 http://ulter.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Panowie a w szczegolnosci Nowak bo tez wymienial potrzebuje śruby wachacza gdzie dostane w ZG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 ja zamawialem na allegro komplet[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 23:30_________________________________________________sprobuj w INTERCARS LUB FOTA LUB POLMOZBYT LUB VOLKS-MERC[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 23:31_________________________________________________ewentualnie ASO lub AUTO-BRRRUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ghost Dog zawiecha będzie na niedzielny spot założona :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:czy nie dasz rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 a wlasnie czemu teraz spot na 12:00 w ta niedziele ? mi to w ogole nie pasuje pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Bo wtedy jest slonko Wentyl bedzie bedzie w srode oddaje do mechanika mowil ze bedzie 9 godz. robil chyba na czesci rozlozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Widzę, że jakiś "szał" zakupowy się zaczął :>. Przyjadę na któryś spot i nie poznam Waszych furek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 spot na 12 ponieważ chcieliśmy aby raz chociaz krótki mógł dojechać na niego a nie tylko praca ,praca, ale jeszcze będziemy gadac na ten temat napewno :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 09:59_________________________________________________pany gdzie u was mieści sie firma EVO-CAR bo tam handlują i mogą założyc mi końcówki ULTERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 evo car jest jak jedziesz kozuchowska w dol ( od miasta, po lewej klub magma i w strone kozuchowa ) skrecasz tak jak na WORD w lewo i po 50-100metrach w prawo ( masz tam napis EVO CAR ) ul. Rzemieslnicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 evo car jest jak jedziesz kozuchowska w dol ( od miasta, po lewej klub magma i w strone kozuchowa ) skrecasz tak jak na WORD w lewo i po 50-100metrach w prawo ( masz tam napis EVO CAR ) ul. Rzemieslnicza dzięki stary :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 cos dla posiadaczy b7 http://moto.allegro.pl/item528632776_s_line_zderzak_pion_chrom_grill_audi_s4_a4_s_line.html b6/b7 http://moto.allegro.pl/item527014585_a4_siedzenia_fotele_recaro_tapicerka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 cos dla posiadaczy b7 http://moto.allegro.pl/item528632776_s_line_zderzak_pion_chrom_grill_audi_s4_a4_s_line.html b6/b7 http://moto.allegro.pl/item527014585_a4_siedzenia_fotele_recaro_tapicerka.html kużwa te recaro sa za***iste ale gotówa ,brak jej ,a szkoda :mysli: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:01_________________________________________________Nowak lampki już doszły [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:01_________________________________________________co to za cisza w eterze dzisiaj wszyscy posnęli czy co :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 juz sruby mam kupione w Volks-mercu 20zl za 2 szt. Ale bedzie fajnie w niedziele A moze by tak na graficie na parkingu zrobic ktos wziol by aparat i porobil fotki na dzial fotki spotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 a może pod makro podjedziemy :shocked: :mysli: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:17_________________________________________________ juz sruby mam kupione w Volks-mercu 20zl za 2 szt. Ale bedzie fajnie w niedziele A moze by tak na graficie na parkingu zrobic ktos wziol by aparat i porobil fotki na dzial fotki spotow ja moge wziac aparat no problemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Bo dawno ten dzial nie byl aktualizowany No to wez moze i byc makro tylko co by była ładna pogoda a grafit ma swoj urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 no siema chłopaki co tam u was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 jak tam u was spociki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi