Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90mm tak jak mowil krotki;) [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:47_________________________________________________a kto sie orinetuje jakie wymiary maja koncowki w S4 b5????? :gwizdanie: ;( :embarrassed:

przykro mi nie wiem a Nowak :thumbdown:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:53_________________________________________________a te końcówki u was w zielonej dostane gdzies :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Panowie a w szczegolnosci Nowak bo tez wymienial potrzebuje śruby wachacza gdzie dostane w ZG

Opublikowano
  • Autor

ja zamawialem na allegro komplet[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 23:30_________________________________________________sprobuj w INTERCARS LUB FOTA LUB POLMOZBYT LUB VOLKS-MERC[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 23:31_________________________________________________ewentualnie ASO lub AUTO-BRRRUM

Opublikowano

Ghost Dog zawiecha będzie na niedzielny spot założona :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:czy nie dasz rady

Opublikowano
  • Autor

a wlasnie czemu teraz spot na 12:00 w ta niedziele ?

mi to w ogole nie pasuje pany

Opublikowano

Bo wtedy jest slonko :polew:

Wentyl bedzie bedzie w srode oddaje do mechanika mowil ze bedzie 9 godz. robil :kox: chyba na czesci rozlozy :baseball:

Opublikowano

Widzę, że jakiś "szał" zakupowy się zaczął :>. Przyjadę na któryś spot i nie poznam Waszych furek :wink4:

Opublikowano

spot na 12 ponieważ chcieliśmy aby raz chociaz krótki mógł dojechać na niego a nie tylko praca ,praca, ale jeszcze będziemy gadac na ten temat napewno :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 09:59_________________________________________________pany gdzie u was mieści sie firma EVO-CAR bo tam handlują i mogą założyc mi końcówki ULTERA :hi:

Opublikowano
  • Autor

evo car jest jak jedziesz kozuchowska w dol ( od miasta, po lewej klub magma i w strone kozuchowa )

skrecasz tak jak na WORD w lewo i po 50-100metrach w prawo ( masz tam napis EVO CAR )

ul. Rzemieslnicza

Opublikowano

evo car jest jak jedziesz kozuchowska w dol ( od miasta, po lewej klub magma i w strone kozuchowa )

skrecasz tak jak na WORD w lewo i po 50-100metrach w prawo ( masz tam napis EVO CAR )

ul. Rzemieslnicza

dzięki stary :hi: :hi:
Opublikowano
kużwa te recaro sa za***iste ale gotówa ,brak jej ,a szkoda :mysli: :mysli: :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:01_________________________________________________Nowak lampki już doszły :good:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:01_________________________________________________co to za cisza w eterze dzisiaj wszyscy posnęli czy co :polew: :polew:
Opublikowano

juz sruby mam kupione w Volks-mercu 20zl za 2 szt.

Ale bedzie fajnie w niedziele :banan3:

A moze by tak na graficie na parkingu zrobic ktos wziol by aparat i porobil fotki na dzial fotki spotow

Opublikowano

a może pod makro podjedziemy :shocked: :shocked: :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:17_________________________________________________

juz sruby mam kupione w Volks-mercu 20zl za 2 szt.

Ale bedzie fajnie w niedziele :banan3:

A moze by tak na graficie na parkingu zrobic ktos wziol by aparat i porobil fotki na dzial fotki spotow

ja moge wziac aparat no problemo
Opublikowano

Bo dawno ten dzial nie byl aktualizowany :thumbdown:

No to wez moze i byc makro tylko co by była ładna pogoda a grafit ma swoj urok

Opublikowano

witka :hi::)

Opublikowano

czołem :hi:

Opublikowano

no siema chłopaki co tam u was :hi:

Opublikowano

jak tam u was spociki?