Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te Kahn'y max mi sie widza.... :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zwróćcie uwagę na spalanie na jednym ze zdjęć 34,5 l/100 a temperatura na zewnątrz -2,5

u mnie przy tej prędkości jest 18,8 l/100 a przecież A4 jest dużo cięższe - jednak :ON: górą

oczywiście nie biorę pod uwagę że przyspieszenie te A3 jest niewierygodne

Opublikowano

poczekajcie az bedzie mozna dobre foto cyknac..:D teraz zima, kola letnie w garazu. itd:D :hi:

Opublikowano

Zimowe foty też dobre, a jak nie chcesz kół pokazywać to sie w małą zaspę wbij i już :wink4:

Opublikowano

z 15 stalusami nie ma co kozaczyc:D

Opublikowano

cały rok przed Nami :rolleyes:

Opublikowano

wede walczyl do konca: :cool1:

Opublikowano

jak Tomy Lee Jones w Ściganym :decayed:

Opublikowano

panowie zielonogórzanie co myslicie - czekam na fotki, jesli fotel nie jest przetarty na wylot to spokojnie sobie go w pracy na tapicerni uzupelnie farba do skory :wink4:

warto za te pieniadze - bede chcial raczej wyszarpac z lokietnikiem ale bez boczkow moze uda sie taniej :naughty: oplaca sie ??

http://www.motoallegro.pl/item559129058_audi_a4_sedan_kpl_skora_fotele_airbag_podlokietnik.html

ma sie rozumniec ze fotele z anglika pasuja do wersji "ogolnoeuropejskiej" ??

Opublikowano
  • Autor

kupowalem od tego goscia jeden komplet foteli takich tylko w kremie do avanta z anglika

pasuja plug & play

( fotel kierowcy bedzie fotelem pasazera i na odwrot )

co nie robi zadnej roznicy

ten komplet widzialem na zywo ... jest w miare dobrym stanie

ja za te pieniadze gdybym mial sedana bralbym i sie nie zastanawial

gosciu mieszka pod poznaniem.[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 17:01_________________________________________________kolega do niego dzwonil i wiem ze za 1100 odda juz z podlokietnikiem jak sie dobrze zagada[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 17:02_________________________________________________wentyl

zaslepka kupiona ;)[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 17:03_________________________________________________za 25 godzin ci ja dam ;]

Opublikowano

Nowak_zg powiedz - czy jest cos czego Ty nie wiesz :):good:

mniej wiecej wiem, gdzie mam jechac to obejrzec - komplecik do jutr zarezerwowany dla mnie :naughty:

jak mozesz to zdefiniuj jeszcze - w miare dobry stan :) tego wytarcia nie bierzemy pod uwage :) rozmawialem tylko ze sprzedajacym a wiadomoz e kazdy chce sprzedawac i zarabiac :P

jesli polecasz i skoro za 1100 jest do oddania to jutro lece po nowe graty :D

przy okazji:

Nowak_zg jak tam poszukiwania kratek dla mnie, halogeny sie marnuja :P

wentyl ze tak zapytam - pracujesz w nadlesnictwie w babimoscie ??

pozdro panowie - jak cos sie w autku zmieni to napewno dam znac i sie pochwale :D

Opublikowano
  • Autor

duffy jak znajde zaslepki to odrazu biore od ciebie halogeny ( oczywiscie jesli cena bedzie w granicach rozsadku )

cena sztuki w aso to 200pln

ps. z tego co pamietam to nie bylo sie do czego przyczepic w tej tapicerce.... wygladala tak na 150-220 000km. stan wtedy jak ja bylem to byl taki jak na zdjeciach

i gosciu ma sporo czesci do a4 wiec w razie co wez 200zl wiecej a moze cos mu doplacisz i wezmiesz odrazu jakiegos bonusa ;)

za 1100zl dogadales sie z nim ze odda z podlokietnikiem ?

Opublikowano

Jedź do gościa z samego rańca, to na spocik przyjedziesz już świeżo umeblowanym.

Opublikowano
  • Autor

w razie problemow pomozemy na spocie przelozyc tapicerke ...

ja juz to przerabialem

1-2h roboty i zrobione :)[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 17:44_________________________________________________konian a co z twoim wnetrzem z rs4 b7 ;> ?

Opublikowano

kolega do niego dzwonil i wiem ze za 1100 odda juz z podlokietnikiem jak sie dobrze zagada

:D

zabieram ze soba dziewczyne a ona ma dar przekonywania :D (pamietacie kota ze shreck'a :P )

Jedź do gościa z samego rańca, to na spocik przyjedziesz już świeżo umeblowanym.

raczej nie preferuje pracy w niedziele - niedzielna praca w g**** sie obraca :P

jesli juz to pojawie sie za tydzien - chyba ze nie wytrzymam :evil::kox:

Opublikowano
  • Autor

;( <--- prawie jak kot ze shreka

ooo mam:

shrek2_wp03_1024.jpg

Opublikowano

szukam - te które jest u gościa w Lubiniu niestety nie ma podgrzewania foteli :kwasny: więc na tę chwilę odpada

znalazłem to:

http://cgi.ebay.pl/Recaro-RS4-Sportsitz_W0QQitemZ320343126935QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item320343126935&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

ale nie wiem czy jest podgrzewanie no i niestety tylko na razie jeden

Opublikowano

Nowak_zg dokladnie tak :decayed:

szukam - te które jest u gościa w Lubiniu niestety nie ma podgrzewania foteli :kwasny: więc na tę chwilę odpada

znalazłem to:

http://cgi.ebay.pl/Recaro-RS4-Sportsitz_W0QQitemZ320343126935QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item320343126935&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

ale nie wiem czy jest podgrzewanie no i niestety tylko na razie jeden

Der Sitz hat eine Sitzheizung --> sa podgrzewane :good:

Opublikowano

no to teraz muszę się mocno zastanowić czy ryzykować tylko jeden, jak założe tylko jeden to będzie śmiesznie wyglądało.

Dużym plusem jest jeszcze to, że jest z kompletną szyną - więc montaż w 5 minut.