duffy Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A ja nie mam białej Spot w przyszłą niedzielę? 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Oczywiscie tez sie zamelduje Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak mi sie uda to ja tez Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juncek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 witam gdzie ten spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zielona Góra parking małe Tesco na Wyszyńskiego lub Wrocławska duży parking czy gdzie? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Makro Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A dajcie jakiś adres dla niemiejscowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Gorzowska 2, Zielona Góra ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zlot aktualny no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja jestem jeszcze w Grecji, jak się nie rozbijemy to spokojnie zdążę. Mam nadzieje ze nikt niespodziewanie nie wyjeżdża do teściowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja jestem jeszcze w Grecji, jak się nie rozbijemy to spokojnie zdążę. Mam nadzieje ze nikt niespodziewanie nie wyjeżdża do teściowej To w ile Ty chcesz z Grecji dolecieć do PL? Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wylot o 11.30, uwzględniając zmianę czasu, ladowanie 13.30 w poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja będę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 To co godzina 18 tak, na Makro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Tak 18 Makro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Znajac zycie si spoznie, bo jeszcze z Miedzyrzecza nie wyjechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 No i w końcu się udało chociaż na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dokładnie ;-) Do następnego :-) Tak to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi