Arczi78 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Może nie zapomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Podaj numer to przypomnę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 537 450 313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 To co spocik w niedzielę 15tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A w żarach coś się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 ja odpadam, jestem bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 6 godzin temu, Norbas napisał: A w żarach coś się dzieje ? Nie masz daleko wpadaj. Może znajdziesz jeszcze kogoś ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Napięty grafik Chętnie bym podleciał jak się ogarnę to będę a jak nie to może na następny weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 2 godziny temu, duffy napisał: ja odpadam, jestem bez auta Mam nadzieję że następnym razem będziesz już miał auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 auto w sumie mam, biurokracja mnie udupiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 10 godzin temu, duffy napisał: auto w sumie mam, biurokracja mnie udupiła C7? 13 godzin temu, duffy napisał: ja odpadam, jestem bez auta Mam nadzieję że następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 1 godzinę temu, Arczi78 napisał: C7? Mam nadzieję że następnym razem tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Witam, Panowie jest ktoś z gubina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mam stosunkowo blisko a o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ruszamy z zamówieniami na kalendarze klubowe 2018r. Jak ktoś jest chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 3 godziny temu, Arczi78 napisał: Daj znać czy jest jakieś zainteresowanie na fb, ja nie mam konta. Mogę podjechać i tak siedzę w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 5 zainteresowanych 5 weźmie udział to na Facebooku. Mam nadzieję że z forum ktoś przeczytał jeszcze. Wybór należy do Ciebie. Ale było by miło jakbyś wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit RF Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Cześć ziomki z lubuskiego, dawno nie byłem na forum. Organizujące jakiś spotka wiosenno zimowy ? Połączony z dritowaniem po śniegu? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi