Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

topor wez wreszcie zrob tego chipa to odrazu ci sie humor poprawi

a jak ja mam dola to jem DEPRIM <-- serio :kox:

w sumie jem go caly czas i dola dlatego nie mam[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 23:31 _________________________________________________albo kup 2.7BiT lub 4.2 lub 3.0 lub 1.8T

i nbie bedziesz miec dola ....

no nieraz .... przy tankowaniu tylko

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szlak mnie trafia...nie wiem przez co moj AVG ma takiego muła....

Opublikowano

koledzy robimy w niedziel kolejnego spota ?? :)

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/zloty_ogolnopolskie/odp_letni_zlot_2008_sobieszewo_2931_sierpnia_2008-t32798.0.html;new#new <-- lecimy mamlasy :D :D ?

wypadaloby zeby przedstawicielstwo lubuskiego tez bylo[br]Dopisany: 18 Lipiec 2008, 16:29 _________________________________________________krotki ... wczoraj chyab twojego brata widzialem na trasie

czarna b6 s-line ?

brunet ?

zapomnialem popatrzec na felgi

jechal trasa na kozuchow ale nie przez nowa sol tylko przez .... ta druga trasa :P nie pamietam przez co ;)

wyprzedzilismy go srebrna s3 ( w ogole ale to lata :D )

Pawel ten od astry turbo kupil sobie s3 i teraz robi setke ponizej 6s ( nie jest seryjna ) :P[br]Dopisany: 18 Lipiec 2008, 16:44 _________________________________________________

eeeeeeeeeeee - ale sobie terminy wybieracie :kwasny: - ja nie moge - pracuje... :wallbash:

juz nie dlugo .... emerytura sie zbliza :polew::decayed::naughty::kox:

Opublikowano

e emeryci i zapracowani AUDIholicy... spocimy sie jakos niedlugo w Zielonej?? :> :cool1:

Opublikowano

no i jest pieknie:D a kolega nowak, audii A4, smieszny i pozostali z lubuskiego??? :decayed:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 09:42 _________________________________________________aha... tak na marginesie to zwerbowalem nowego kolesia do klubu:)

Opublikowano

no to spoko .... tylko ze ja wracam w poniedzialek bo jade :drunk: na slub do krakowa

a wyjezdzam .... zaraz

Opublikowano

no ja mogę w niedziele :)

Opublikowano

Czyli mam rozumiec ze "topor" "krotki" i "audiii a4" sa chetni na spot w ta niedziele? Jak cos to zaproponujcie miejsce i godzine.

Ja na 90% tez bym byl :>

Opublikowano

ja na 100% moge byc... ze mna beda moze jescze 3 B5.... miejsce spotkania... proponuje stale miejsce czyli parking kolo carrefoura przy kartingach :> pasi??

od razu prozba do krotkiego:D mozesz mi wypalic jakas dobra nute na Cd:) :cool1::kox:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2008, 23:23 _________________________________________________aha... godzina 18?? czy jak Wam pasi??

Opublikowano

dobra:) to jutro o 20 na parkingu kolo carrefoura:)

-a może trochę pózniej? 20? - ładna pogoda się szykuje :cool1:topor- audio czy mp3?

mp3:) wiecej sie upchnie :kox:

Opublikowano

dziady byliscie beze mnie ;> ?

wlasnie wrocilem z Krakowa

Opublikowano

Bylo nas 3(topor audiii a4 i ja) bo krotki niedotarl :(

-przepraszam - moja wina :kwasny: - gril sie przedłużył... i o jedno piwo za dużo :embarrassed:

Opublikowano

mam nadzieje ze nastepnym razem bedziemy w kaplecie;]