mulan Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 witam od ostatniego czasu zauwazylem ze jak stoje na postoju dluzej to jest pod rura duza plama. i podczas postoju caly czas pryska. wydaje mi sie ze jest to woda z jakas substancja olejowa. jest to samochod A4 1.6 na GAZ czy to jest normalne ? co to moze byc ? dzieki za pomoc
aramis Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Przy zasilaniu gazem i nie tylko, przy krótkich podjazdach to leje się jak z wiadra i to jest normalne. Warto czasem "dać w palnik" żeby tłumiki wysuszyć.
mrog Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Mój też pluje dość mocno, a gazu nie posiadam.
mulan Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Opublikowano 8 Listopada 2007 czyli to nie jest nic groznego ?
cayenne Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 czyli to nie jest nic groznego ? Dokładnie.
marcink001 Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak kupiłem swoje 1.6 ADP też mnie przeraziło to pryskanie z rury. Ale wszyscy mnie uspokojali-nic groźnego. Poodbno to znak że dobrze działa katalizator hehe U mnie się pojawia gdy mam okresy bezruchu np. wóz stoi kilka dni a potem po odpaleniu z rury trochę cieknie. ale gdy się rozgrzeje-jest OK.
Gość spedyt Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Dokładniej to wszystkie tak mają. Zamykam bo każdy zacznie się wpisywać
Rekomendowane odpowiedzi