paweu1 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Przeszukałem forum, ale nie znalazłem satysafkcjonującej odpowiedzi, Którą wartość należy zmienić? x?xxx - rodzaj skrzyni biegów 0 - Skrzynia manualna 1 - Skrzynia automatyczna czy xxx?x: Getriebe / xxx?x: Transmission 0 - 5-Gang-Schaltgetriebe / 5-speed manual transmission 6 - automatisches Getriebe (01N) / Automatic transmission (01N) Proszę o jednoznaczną odpowiedź, dotyczy to silnika 1Z Z góry dzięki za odpowiedzi
PAWEL69 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Przeszukałem forum, ale nie znalazłem satysafkcjonującej odpowiedzi, Którą wartość należy zmienić? Słabiutko szukałeś Proszę bardzo,to jeżeli chodzi o sterownik silnika... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=50241.0 Pozdrawiam Paweł
paweu1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zmieniałem na 00001 - Automatic gearbox ale nic się nie zmieniło, powinny obroty spaść, a tu żadnej reakcji nie ma
PAWEL69 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zmieniałem na 00001 - Automatic gearbox ale nic się nie zmieniło, powinny obroty spaść, a tu żadnej reakcji nie ma obroty silnika ustawiamy w adaptacjach....jest na forum poszukaj troszeczke Pozdrawiam Paweł P.S. jakie masz teraz obroty?
Rekomendowane odpowiedzi