tomaszu Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Odkad kupilem auto to caly czas mam jakies problemy z klimatronikiem. Obecnie nie mam nawiewu na szybe, a chyba kazdy dobrze wie jak wyglada jazda bez nawiewu zimą... Konkretnie to cos tam dmucha, ale bardzo slabo. Sam juz nie wiem, czy to moze byc wina klimatronika czy moze gdzies ucieka to powietrze bokiem... Przerabial ktos ten temat? Cos czuje, ze znow bede musial postawic auto w serwisie i beda rozbierac caly kokpit. Brrrr.
Wihajster Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 klapa ci sie wiesza pewnie sprawdz bledy kodami
M.Audi Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 mi tez tak sie czasem dzieje to od klapy nawiewu sie wiesza ja zawsze wlaczam AUTO i wylaczam klime zawsze wieje na szybe
tomek_ros Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 U mnie zawiesiła się klapa i nawiew był tylko na szybę,wymontowałem silniczek przeczysciłem szczotki i jest git. Silniczek regulacji nawiewu szyba-nogi jest w konsoli srodkowej z lewej strony. Dojście do wyjęcia makabra ale da się zrobic. Na forum ten temat był juz przerabiany.
tomas1111 Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 sprawdź klapy a przy okazji filtr kabinowy, który mógł się takać bądź nabrał tak dużo wilgoci, zę porósł mchem
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Kurcze, dopiero co wymienialem ten silniczek, bo wialo tylko cieple powietrze. No chyba ze mowicie teraz o jakims innym.. Filtr kabinowy zmieniam regularnie razem z innymi filtrami i olejem - co 10.000km, wiec go wykluczam.
Rekomendowane odpowiedzi