Gość bialyeg Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Helo Mam małe pytanko, czy w każdym AWX montowano dwumas ?
elmo814 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 tak, chyba ze ktos zmieniał na jednomas
Gość bialyeg Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ok, dzięki wielkie No to będzie mały wydatek
michcio1985 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a nawet nie mały wstaw zestaw Luka i powinno być ok na wiele tyś km pamiętaj też o zapalaniu i gaszeniu silnika na wciśniętym sprzęgle(balsam dla dwumasa )
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ok, dzięki wielkie No to będzie mały wydatek A skad diagnoza ze pada dwumas
Gość bialyeg Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tak myśle bo sprzęgło się kończy i troche autkiem trzęsie, ale po założeniu drugiego wątku już wiem że to chyba nie dwumas.
wojtek123 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 bialyeg a ile masz nalatane na furce?
LewyUK Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam... W dniu dzisiejszym cos zaczelo szumiec u mnie na puszczonym pedale sprzegla...wciskam cichnie...w trakcie jazdy czuc bylo lekkie pukanie na pedale sprzegla... czy oznacza to do wymiany dwumase... Jezeli tak to mam pytanie bo czytam i czytam i wiem coraz mniej czy mozemy zalozyc zestaw z jednomasowym kolem z 1z i sprzeglem z g60 do audi a4 b6 awx rocznik 2002.... jezeli tak to z jakiego auta powinno byc kolo zamachowe z 1z... z poprzecznego czy wzdluznego... dziekuje za odpowiedz..
Rekomendowane odpowiedzi