Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] AUDI A4 2.0 TDI WNETRZE RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O matko i tez znaczki w błotnikach :thumbdown: myślałem że jak już tak rezał to błotniki są zrobione odpowiednio :thumbdown:

Opublikowano

Witam,

Moim zdaniem:

Wnętrze:

- jest bardzo ładne, dwa drobiazgi zostały do zrobienia żeby zamknąc projekt wnetrza... - wymiana na kolorowy FIS oraz... dywaniki :-)

Zewnątrz:

- zmiana grila

- zawias bierz odrazu z regulacją twardości bo bez tego to 20 cali + stała twardość to szkoda twoich zebów

- zaslepki w kierunkach...bleee

- lusterka...back to B7

WIECEJ ZDJĘĆ :)

Opublikowano

Witam,

Moim zdaniem:

Wnętrze:

- jest bardzo ładne, dwa drobiazgi zostały do zrobienia żeby zamknąc projekt wnetrza... - wymiana na kolorowy FIS oraz... dywaniki :-)

I podłokietnik biała skóra bo ten materiałowy :sick3:

Opublikowano

Witam,

Moim zdaniem:

Wnętrze:

o tak, umkneło mi

Opublikowano

Witam,

Moim zdaniem:

Wnętrze:

o tak, umkneło mi

cieżko bedzie takie dostac na allegro czy gdzies, ciekawe ile krzycza w ASO :gwizdanie:

Opublikowano

Witam,

Moim zdaniem:

Wnętrze:

o tak, umkneło mi

cieżko bedzie takie dostac na allegro czy gdzies, ciekawe ile krzycza w ASO :gwizdanie:

Do tapicera :wink4:

No i sufit s line przydalby sie..

Piekna fura :good:

Ps. Takie wnetrze jeszcze zobaczymy w jednej B6 :kox:

Opublikowano

Dywaniki nowe juz sa :)

Jezeli chodzi o te lustra od b8, troche za duze ale juz chyba zostana, tak jak i ledy, mi sie podobaja :)

Opublikowano

Dywaniki nowe juz sa :)

Jezeli chodzi o te lustra od b8, troche za duze ale juz chyba zostana, tak jak i ledy, mi sie podobaja :)

Dokładnie to Tobie ma się podobać :good: każdy z nas wyraża swoje zdanie na temat Twojego samochodu :hi:

Moim zdaniem lusterka z B8 nie pasują do B7 . B8 jednak jest większe i te lusterka giną na samochodzie a tu rzucają się w oczy , myślę że to tez było powodem zmiany srebrnych pod kolor samochodu . Tamte jeszcze bardziej pewnie się rzucały w oczy :)

Opublikowano

Ile Siądzie auto na samych sprezynach od s-line ?

nie ma sprężyn od S-line... jest zawias 1BE/1BV nie zależny od S-line czy jest czy nie.

1BE/1BV to -20mm względem 1BA. 1BV jest twardszy od 1BE.

Jeśli chodzi ci po głowie temat zmiany sprężyn na te od 1BV to szkoda czasu.

Raz żę nie wiadomo jak ci auto usiadzie...dwa rzadko się udaje żeby usiadło właściwie.

Jak coś to baw się albo w gwint albo w springiH&R -35mm, to jeszcze jakoś funkcjonuje (ryzyko dalej jest)

p.s. sprawdź czy już nie masz zmienionych bo jak ktoś rezał już auto to zapewne to juzmasz zrobione.

Sprawdź na wlepie przy kole zapasowym jaki masz symbol... 1BA/1BE/1BV

Opublikowano

Już auto na allegro? :> Czyżby 2.0TDI dał o sobie znać? :decayed:

Opublikowano

:decayed:

na allergo wisi jeszcze jedno 2.0 TDI z calym oby kitem od RS4 tylko ktos progow zapomnial :polew Masakra , ja nie wiem w na zacodzie pelno zadbanych B7 i dalej mi sie wydaje ze to nowe auto , natomiast jak tylko wjechal do pl i zobaczylem pokrzywone przystanki , lub zuper tjuning z neonami to wydalo mi sie ze mam stare auto.Samochody w PL strasznie szybko sie stzrzeja :rolleyes:

Opublikowano

Już auto na allegro? :> Czyżby 2.0TDI dał o sobie znać? :decayed:

Gdzie pisze że na allegro ?

Opublikowano

nasiedział się w klubie... trzy posty napisał :polew: :polew: :polew:

nie czepiaj się turdzii :polew:

Opublikowano

fajny środek... ale na 20' po wrocku bedzie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: zawsze sie wpie... w jakąs dziure albo tory :kwasny: a mam tylko 17' albo 18', 20 cali do b7 to jaki profil opony 25? :gwizdanie:

Opublikowano

Nie nasiedzal sie w klubie tylko szukam 3.0 quattro :D[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 14:08_________________________________________________

fajny środek... ale na 20' po wrocku bedzie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: zawsze sie wpie... w jakąs dziure albo tory :kwasny: a mam tylko 17' albo 18', 20 cali do b7 to jaki profil opony 25? :gwizdanie:

235/30/20 slonce wyszlo to juz korci zeby zalozyc :) ale poczekam jeszcze jak na ulicach z 3 dziur zrobi sie jedna :)

Opublikowano

obecnie jest masakra i ciesze sie ze nie mam za duzych kolek... tych skor... tylko wieszac za takie patalajstwo robia droge na rok lub dwa :wallbash:

Opublikowano

wnętrze :slina: te fotele są mega, jedynie nie podchodzą mi te ledy i lusterka ale i tak jest :good: