Gość bialyeg Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Szukałem coś na ten temat ale nic porządnego nie znalazłem. Otóż: Na postoju i w czasie jazdy auto drży i wyczuwalna jest nie równa i głośniejsza praca silnika a na dodatek z tyłu (można powiedzieć środek) samochodu słychać dziwny dźwięk tak jakby coś z tyłu chodziło. Co to może być ? Czekam na szybką odpowiedź. P.S. Powoli sprzęgło zaczyna sie ślizgać po przypaleniu podczas holowania. Pozdrawiam
elmo814 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 zakladasz watki na akord? podepnij Vag, i tez uzyj opcji , bo to moze byc moze jest objaw kończacego sie dumasu tu masz cos na ten temat --->http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142895.0;highlight=dwumas+awx
Gość bialyeg Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jakbym chciał zakładać wątki na akord to bym co chwile zakładał, pomyśl zanim coś napiszesz... w Twoim linku nie mam odpowiedzi co mojej Audiczce dolega, tylko ile kosztuje wymiana koła.
michcio1985 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 takie efekty może też dawać plecionka albo poduszki silnika.
Gość bialyeg Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ok, dzięki Mam nadzieje że to nie dwumas
ArthurA4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A drży i szarpie ci kolego przy ruszaniu?
Gość bialyeg Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Szarpać napewno nie, a drży może leciuteńko a i podczas jazdy jednak te drżenie jest mało wyczuwalnie porównując na postoju.
Rekomendowane odpowiedzi