ic3ek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam koledzy problem. Otóż wisi mi w liczniku jeden błąd, niby nic ale co on oznacza ???? 1 Fault Found: 01311 - Information Data Bus 37-10 - Faulty - Intermittent Ten błąd nie chce sie wykasowac, Wykasuje sie i zaraz powraca, za co on odpowiada. Oczywiscie nigdzie indziej "w żadnym sterowniku" nie ma żadnego błędu"
IDUAL Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 błąd 01311 (Radio i Nawigacja/Radio) Magistrala danych BUS. Brak sygnału. Ten błąd wyskakuje gdy ma się navi originalną w radiu i nie działała i wywalała taki błąd.(znalezione na innym forum)
ic3ek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 błąd 01311 (Radio i Nawigacja/Radio) Magistrala danych BUS. Brak sygnału. Ten błąd wyskakuje gdy ma się navi originalną w radiu i nie działała i wywalała taki błąd.(znalezione na innym forum) Jak przecież radio nie ma nawigacji. Może tylko jakies kodowanie sie nie zgadza ??? A jakie forum jesli mozna , jest tam cos więcej ???
IDUAL Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Niestety nie ma nic więcej http://www.forum.v10.pl/kto,pomoze,co,to,za,blad,1311,w,audi,a4,t14791.html
ic3ek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i wielka szkoda , bo ja nie mam małej navi. Może ktos inny wie czym może to byc spowodowane ????
PAWEL69 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Podaj kodowanie licznika jakie teraz posiadasz....
ic3ek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Podaj kodowanie licznika jakie teraz posiadasz.... Software Coding: 02040 Wydaje mi sie że prawidłowo, cociaż mogło by byc 07040 bo to pełen fis.
Rekomendowane odpowiedzi