tomasimo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chce w tym tyg wymienic dwie poduchy pod silnikiem . Oryginał kosztuje po 400 za sztukę . Febi po około 200 zł za sztukę . Rózne opinie czytałem ale to raczej domysły a ja potrzebuje info od kogos kto miał lub ma takie poduchy pod silnikiem . Wiem ze oryginał to oryginał ale chciałbym dowiedziec sie jakie są Febi . Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi .
Mafia56 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witaj Kolego....Ja osobisie tez mialem z Tym problem.....co wybrac Febi za 200 zl czy orginał???? I wybrałem orginał....Kupiłem dwie noweczki sztuczki w AsO i wymieniłem i jestem pełen zadowolenia....Cichutko sie zrobiło w srodku i nic mi sie nie trzesie jak wczesniej....zaplacilem po upuscie 700 zł....Pozdrawiam
jezuwrc Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Febi to bardzo dobra firma Robi kupę rzeczy na pierwszy montaż więc polecam febi
SotoM Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja zmieniałem gosciowi poduchy silnika na febi i jest wszystko ok.nic sie nie dzije. z tym ze to był passat b5FL. osobiscie tez jak mi padenie poduszka to takze zakupie febi i zamontuje...
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 No więc ja mogę sie wypowiedzieć bo jestem po takiej wymianie Wymieniłem jedną poduszke na początku i po wymianie jej jak trzęsło silnikiem tak trzęsło i miałem nerwy ze popełniłem błąd i mogłem kupić ori ale stwierdziłem ze muszę jeszcze zobaczyć jak wygląda druga poduszka no i też była rozwalona więc wymieniłem ją tez na febi i od tamtego czasu jest wszystko ok! i mogę w 100% polecić ta firmę i zagwarantować, że wszystko bedzie dobrze
Proof Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Febi to bardzo dobra niemiecka marka i nie ma różnicy w jakości z tą ori w ASO.
jezuwrc Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Podajcie numery febi do waszych Avf/Awx bo jakoś po katalogach tego producenta ich brak zwłaszcza tej lewej z zaworkiem
tomasimo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 8E0 199 379 F to jest chyba prawa a to lewa 8E0 199 379 D I jeszcze link http://www.febi-parts.com/vehicle.php?r_manufacturer=221
jezuwrc Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tu masz prawidłowe nr poduszek do awx i nie tylko Także to Febi to nie bardzo...
tomasimo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 No to co jest skoro oni piszą ze to jest do tego silnika , moze oznaczenia sie zmieniły .
yaro97 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Tu masz prawidłowe nr poduszek do awx i nie tylko Także to Febi to nie bardzo... Dałbyś radę wstawić numey poduszek pod silnik i skrzynię do mojego autka?
Rekomendowane odpowiedzi