Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Zamiana Radia Concert II na rns-e??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukałem podobnego watku ale nie mogę znaleźć. Czy ktoś sie orientuje jak podłączyć rns-e zamiast concert II. da sie wogóle taką operację przeprowadzić?

Opublikowano

...wszystko sie da :naughty: a tak na poważnie to tak , tyle że wiąże sie to z wymianą kosza na 2din,klimatronika,tunelu(lub przycięcie) i zakup pezejściówki iso -iso2

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0 tu masz piękniusio opisane co i jak :cool1:

Opublikowano

tyle że wiąże sie to z wymianą kosza na 2din

Concert 2 to juz radio 2din i z wlasciwymi kostkami(iso2 i antena), wiec to na pewno nie musi byc ruszane.

Opublikowano

Ok dziękuję koledzy za wskazówki. :thumbup:

Opublikowano

Concert 2 to juz radio 2din i z wlasciwymi kostkami(iso2 i antena), wiec to na pewno nie musi byc ruszane.

Tomku concert 2 to radyjko 1dinowe(sam miałem) , concert 3 to jest 2 din zdaje sie

Waldi masz takie radyjko??

indeks.jpg

Opublikowano

Tomku concert 2 to radyjko 1dinowe(sam miałem) , concert 3 to jest 2 din zdaje sie

Waldi masz takie radyjko??

indeks.jpg

To jak wyglada concert1? Ja mialem to radio co pokazales i wydawało mi się ze to Concert1.

Waldi, daj foty konsoli, to sie oceni :hi:

Opublikowano

Już późno więc nie będę latał do auta :decayed: ale mam takie samo radio jak pokazał kolega wyżej

Opublikowano

..czyli tak jak pisałem na poczatku kosz 2 din itd.

Opublikowano

czyli jak to wygląda?? możesz kolego podpowiedzieć co potrzebuję aby zapodać rns-e??[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________aha ok już wiem, pierwszy twój post;)) dzięki wielkie za podpowiedź

Opublikowano

To jak wyglada concert1?

Concert1 jest jeszcze na kasety :wink4: ... na zdjęciu powyżej mamy Concert2 , a Concert3 jest w rozmiarze 2 DIN