kamil18m Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 witam mam problem bo nie moge znalesc tego czujnika temperatury wewnętrznej w podsufitce. Gdzie on sie dokladnie znajduje??? sciagnolem tapicerke z przednich slupków przy szybie i nie ma tam żadnych kabelkow którymi by mogl byc podlaczony ida tylko kable do swiatla w suficie i w prawym slupku jest jakis jeden brazowy kabelek lezy sobie tak luzo ale nie ma do niego nic podlaczonego czy to jest moze ten czujnik???? * nazywaj wątki zgodnie z regulaminem forum (ten zmieniłem) - [lukaszr]
wesoly1601 Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 Mi się wydaje że jest on w słupkach, są tam takie krateczki małe... ale czy to jest to - nie wiem
schiller Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 Mi się wydaje że jest on w słupkach, są tam takie krateczki małe... ale czy to jest to - nie wiem dokładnie tam. na lewym i prawym
mcm Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 a kratka nad klimatronikiem to też chyba czujnik temp wewnętrznej
marinero Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 a kratka nad klimatronikiem to też chyba czujnik temp wewnętrznej Dokladnie - kratka nad kilimatronikiem to tez czujnik temp. wewnetrznej
jocker01 Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 kartki na slupkach to nic innego jak czujniki wybicia szyb od alarmu i potwierdzam ze czujnik temp wew. znajduje sie nad sterownikiem klimatronika. Pozdrawiam Jocker01
krzyniek Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 kartki na slupkach to nic innego jak czujniki wybicia szyb od alarmu a jak ktoś nie ma alarmu???? (ciekawa teoria co do tych czujników) w tych kratkach są czujniki temp.wew.
Rekomendowane odpowiedzi