Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRE] Czarna niunia w sukience S-line i broszką S4 :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi pierwsza klasa :naughty:

Mój ideał - smoła, kombi , niska z dużym kołem :slina:

Jakie zawieszenie ? Niższe niż -20? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Jakie zawieszenie ? Niższe niż -20?

nie wiem :> musze wziąc metr krawiecki i zmierzyć :tongue4:

Opublikowano

:decayed:

Nie wiesz jaką w aucie masz zawieche ? :kox:

Opublikowano

:decayed:

Nie wiesz jaką w aucie masz zawieche ? :kox:

chyba ma 1BE

Opublikowano

Też tak pomyślałem , bo S-Line.

Ale coś za nisko stoi :mysli:

Opublikowano

Super autko. Wiele frykasów, jak czarna podsufitka czy nawigacja RNS. Felga też extra, tylko jak z komfortem na tych 19kach :slina:

No i po przebiegu widać, że auto jeszcze na dotarciu :kox:

ps. ja też nie wiem jakie mam zawieszenie, widze tylko czerwone amorki i sprężyny u siebie :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Felga też extra, tylko jak z komfortem na tych 19kach :slina:

Jeszcze nie jeżdziłem na takiej feldze ale też mam pewne obawy widząc nasze dziurawe drogi :kwasny:

Na wrazenia z jazdy muszę poczekac do wiosny..

Opublikowano

Moim zdaniem to te 19'' nie na nasze dziury :confused4: chyba ze na autostrady :good:

Opublikowano

bez przesady ;)

Opublikowano

nie no jasne.. jazda na 19 i oponie 40 lub mniej po naszych drogach to jak chodzenie przez punków w papie i glanach przy 30 stopniach upału lub w szpilkach na Giewont. no ale czego sie nie robi dla lansu i szpanu:)))) :polew:

Opublikowano

nie no jasne.. jazda na 19 i oponie 40 lub mniej po naszych drogach to jak chodzenie przez punków w papie i glanach przy 30 stopniach upału lub w szpilkach na Giewont. no ale czego sie nie robi dla lansu i szpanu:)))) :polew:

:good:
Opublikowano

może Ty byś założył 19 cali dla lansu i szpanu... wszyscy w klubie to robią żeby się lansować? niektórzy zakładają 19 bo chcą by auto się ładnie prezentowało albo po prostu kupili auto z takimi felgami... jak Ty nie chcesz to jeździj sobie nawet na 13-tkach - nikt nie każe zakładać większych felg. Ale to, że 19 nie na nasze dziury mówią zazwyczaj osoby, które nie miały takich felg na aucie. w A6 mamy 19 cali na lato i opony 255/35/19, auto mamy 3 rok i ani razu felgi się nie pokrzywiły więc można? można

Opublikowano

może Ty byś założył 19 cali dla lansu i szpanu... wszyscy w klubie to robią żeby się lansować? niektórzy zakładają 19 bo chcą by auto się ładnie prezentowało albo po prostu kupili auto z takimi felgami... jak Ty nie chcesz to jeździj sobie nawet na 13-tkach - nikt nie każe zakładać większych felg. Ale to, że 19 nie na nasze dziury mówią zazwyczaj osoby, które nie miały takich felg na aucie. w A6 mamy 19 cali na lato i opony 255/35/19, auto mamy 3 rok i ani razu felgi się nie pokrzywiły więc można? można

:good:

Opublikowano

a kto tu mowi o krzywieniu felg. jak chcesz to mozesz i na samych felgach jezdzic ale nie powiesz mi ze komfort jazdy po naszych drogach zaznaczam a nie po autostradach na 19 jest lepszy niz na 17 np. fakt na 19 nie mialem okazji smigac.. moze dlatego ze nikt w TBG nie zaklada takich ze wzgledu na dziury, ale na 18 i gumce 245/35 mialem watpliwa przyjemnosc. owszem z zewnatrz autko fajnie wyglada.. ale wszystko jest ok do momentu wyjazdu z parkingu.. potem odżywaja mi wspomnienia z dzieciństwa i wóz drabiniasty dziadka na drewnianych kołach :) nie ujmujac nikomu.. uwazam ze kompromis pomiedzy komfortem i wygladem to wlasnie 17. zeby byłosmieszniej to na zime mam 15 ... tez na poczatku wydawało mi sie to mało i smiesznie ale po tej zimie wiem ze tak jest ok. wygodnie, bezpiecznie, nie musze uwazac na dołki, krawęzniki bo baloniki wszystko amortyzują:)

Opublikowano

a kto tu mowi o krzywieniu felg. jak chcesz to mozesz i na samych felgach jezdzic ale nie powiesz mi ze komfort jazdy po naszych drogach zaznaczam a nie po autostradach na 19 jest lepszy niz na 17 np. fakt na 19 nie mialem okazji smigac.. moze dlatego ze nikt w TBG nie zaklada takich ze wzgledu na dziury, ale na 18 i gumce 245/35 mialem watpliwa przyjemnosc. owszem z zewnatrz autko fajnie wyglada.. ale wszystko jest ok do momentu wyjazdu z parkingu.. potem odżywaja mi wspomnienia z dzieciństwa i wóz drabiniasty dziadka na drewnianych kołach :) nie ujmujac nikomu.. uwazam ze kompromis pomiedzy komfortem i wygladem to wlasnie 17. zeby byłosmieszniej to na zime mam 15 ... tez na poczatku wydawało mi sie to mało i smiesznie ale po tej zimie wiem ze tak jest ok. wygodnie, bezpiecznie, nie musze uwazac na dołki, krawęzniki bo baloniki wszystko amortyzują:)

Nie kłucić sie bo to nie wasz wątek :bicz3:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

no to jest klubowe auto :)

tez miałem je kupić ale nie kupiłem z pewnych wzgledów

ładne jest gratki zakupu :) ciekawe czy nowy własciciel kupił to BMW co miał na oku

Opublikowano
  • Autor

tylko mnie nie strasz jest z nim cos nie tak :shocked:

Opublikowano

takich rzeczy raczej by Ci tutaj nie pisał :>

Opublikowano

no właśnie nic nie pisze :) ważne ze kupujący zodowolony :)

ale może warto było wcześniej pogadać z poprzednim właścielem :)

ogólnie auto OK ale jest pare ALE.... możesz poszukąc poprzedniego włascicela na forum i sie go zapytać :)

Opublikowano

no właśnie nic nie pisze :) ważne ze kupujący zodowolony :)

ale może warto było wcześniej pogadać z poprzednim właścielem :)

ogólnie auto OK ale jest pare ALE.... możesz poszukąc poprzedniego włascicela na forum i sie go zapytać :)

rozmawiali przed zakupem - boberek nie schizuj go