wypsiu Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Adam Kornacki już jedzie swoim Porsche 997GT3 w Dubaju ciekawe jak w tym roku mu pójdzie.... http://www.furious.pl/news2010/styczen/adam-kornacki-dubai2010.htm
coolkensy Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ...ja tam bardzo go lubię i życzę mu jak najlepiej spoko gość i ma trochę pojęcia o motoryzacji
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja tam też go lubie... bardzo dobrze opowiada, nie każdy dziennikarz motoryzacyjny tak potrafi...
Kimi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ten gość jest żałosny Możesz uzasadnic? Adam Kornacki i jeszcze Kuba Bielak to według mnie dwaj najfajniejsi dziennikarze TVN Turbo.
Gniady Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Kornacki widać że prace połaczył z pasją i wkłada w to dużo serca lubie jak prowadzi programy chociaż nieraz jest kluskowaty z kolei Bielaka to nie znosze ta jego gestykulacja i te miny.
kubson Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 ten gość jest żałosny Także prosiłbym o rozwinięcie... :gwizdanie: Kornacki jest OK potrafi jeździc, ma dobra gadke i ogólnie na tvn turbo programy z nim sa najlepsze Nie wmawia nikomu że 4x4 mu niepotrzebne bo FWD lepsze
Wąski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 ten gość jest żałosny JA TEŻ znam go osobiście i jest normalnym kolesiem z którym można pogadać na każdy temat
andy_sky Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie muszę rozwijać jak dla mnie jest nudny jak flaki w oleju
Kimi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie muszę rozwijać jak dla mnie jest nudny jak flaki w oleju Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził. Chłopak prowadzi kilka programów w TVN Turbo, bierze udział w zawodach sportowych, czego mu zazdroszczę jak nie wiem, nie lansuje się w głupich szołach na lodach czy innych tańcach, ma poczucie humoru i potrafi znaleźć wspólny język z praktycznie każdym ( Zakup kontrolowany ). A możesz wskazać, kto według Ciebie z dziennikarzy motoryzacyjnych nie jest nudny, skoro Kornacki jest?
Kimi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jeremy Clarkson Clarkson to legenda, nie miałem na myśli takich dziennikarzy. Polskich miałem na myśli
andy_sky Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 polscy to sami smutasi nie ma takiego co by potrafił tak prowadzić program motoryzacyjny by nie wiało nudą,ciągle takie same testy, ciągle te same slogany
Kimi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 polscy to sami smutasi nie ma takiego co by potrafił tak prowadzić program motoryzacyjny by nie wiało nudą,ciągle takie same testy, ciągle te same slogany No właśnie ja zawsze odnoszę wrażenie, że Kornacki jakoś tak potrafi wyjść poza utarte schematy. Ale to moja prywatna opinia. Jak to mówią: jeden lubi konie, drugi jak mu nogi śmierdzą... :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 anglicy pokazują jak można się pracą bawić
kubson Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 To wkońcu jest żalosny czy nudny ?
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 To wkońcu jest żalosny czy nudny ? nieważne,po prostu nie jest w jego typie i już :gwizdanie: ...bądźmy tolerancyjni
Luka3s Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgadzam się z Andym, dla mnie troche nudnie prowadzi programy, chociaż nie zawsze, czasem zdarza się że jest ciekawie. Ale to tylko czasem.
Rekomendowane odpowiedzi