mlodyabc Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wyczytałem, że to awaria modułu komfortu jednak nie zaobserwowałem żeby coś nie działałało. 00933 - Electric Window Motor: Passenger Side (V148) 62-10 - No or Incorrect Adjustment - Intermittent Gdzie szukać przyczyny i co to może być?
Sztomel Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 To nie jest awaria modułu komfortu tylko błąd zapisany w sterowniku komfortu, który mówi, że następowały sporadyczne zakłócenia w pracy silniczka sterującego podnoszeniem/opuszczaniem szyby w drzwiach pasażera czyli sterownik komfortu chwilowo "nie widzi" silniczka V148 lub stwierdza jego nieprawidłową regulację. Najpierw skasuj powyższy błąd a potem pojeździj i pobaw się trochę przełącznikiem sterującym położeniem szyby i ponownie sprawdź czy błąd znowu został zapisany - jeśli tak to przyczyny usterki będziesz musiał szukać pod tapicerką drzwi pasażera albo na przejściu instalacji pomiędzy przednim słupkiem a drzwiami.
BUDY Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 witam mam pewien problemik posiadam a4 z 95r 1.9tdi zaczął wyświetlać nie się pod licznikiem kilometrów błąd chyba nie jestem pewien bo od niedawna mam audiczke jest coś takiego " 1n1 " szykałem i ni jak nie mogę znaleść co to oznacza morze ktoś wie???????????????
CCCO_fan Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 BUDY to nie jest żaden błąd tylko serwis Ci się zapalił, masz vaga to chwila roboty jest wszystko opisane na forum poszukaj.
BUDY Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 nie mam jeszcze VAGA mam auto dopiero od miecha. :banan2: :banan2: dzięki za info pozdro javascript:void(0);
Rekomendowane odpowiedzi