Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Srebrny by HaVoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zapomnij o kierunkach bocznych :gwizdanie:

lampki przednie :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Konsekwencje mogą być- mandat + zatrzymanie dowodu rejestracyjnego. Osobiście liczę na to że panowie uwierzą mi że nie zdawałem sobie sprawy z tego że to jest nie legalne i pozwolą mi założyć sobie zwykłe H7 które wożę w schowku ;)

Prawidłowo, jak masz w schowku H7 to nic nie mogą Ci zrobić albo jak mawia moja dziewczyna, mogą Cię pocałować w pompkę :polew:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:29_________________________________________________Wrzuć sobie białe diodowe postojówki, będzie jeszcze lepszy efekt.

Byłem w Twoich okolicach w niedzielę :gwizdanie:

Miejsce pewnie kojarzysz :)

P1360615.jpg

No to Panie jak zapuszczasz się tak w moje okolice to podjedź te kilka km dalej i daj znać wcześniej na PW to się ustawimy. Zgarniemy jeszcze Sebka i będzie mini spot ;)[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 23:06_________________________________________________Uff. Dzisiaj wymieniłem odmę... W zimie zauważyłem że ubyło mi trochę (tak trochę dużo) oleju i po szybkiej lekturze doszedłem do wniosku, że to może być ta pierdzielona rurka. Po rozebraniu DOSŁOWNIE rozsypała się w rękach... Na 4 części :naughty: . Zajęło mi to trochę czasu, bo przy okazji wyczyściłem przepustnicę. A powiem wam szczerze że brudna była cholera jedna. Auto po tej małej kosmetyce stało się troszkę bardziej "żywe". To jak na tą chwilę technicznie wszystko jest dopięte na ostatni guzik :decayed: Teraz zbieramy na gwint. A potem powoli kolejne mody.

Pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

Szkoda, że gwint tak późno dojdzie i nie zdążymy na spot wojewódzki na gwincie pojechać ;(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Update! Strona pierwsza :yeah:

Opublikowano

Paweł, dlaczego nie przyciemniłeś szyb w przednich drzwiach :confused4: ?

Co do felg to spytaj Kowiaczka co zrobił, ze swoimi felgami zimowymi (identyczne jak Twoje), że wyglądały jak nowe i zupełnie inne :good:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 18:59_________________________________________________Kurde, cały czas się zastanawiam czy to na pewno są alufelgi czy aludekle :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Co do felg to spytaj Kowiaczka co zrobił, ze swoimi felgami zimowymi (identyczne jak Twoje), że wyglądały jak nowe i zupełnie inne :good:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 18:59_________________________________________________Kurde, cały czas się zastanawiam czy to na pewno są alufelgi czy aludekle :mysli:

Adamie to są Aludekle :D

A przednie może dojdą w przyszłości, na razie inne plany wzięły górę. :)

Co do czyszczenia starych plam sonaxem, warto sprawdzić. Moje plamy miały ze 2 miechy :D a najstarsze 3. Większość to była deszczówka albo brudna woda (śmingus dyngus) i poszło jak ta lala, ale na dywaniku miałem plame z sałatki (mieszanka oleju, smietany i sokow z pomidorow) i nie dawalo sie sprac innymi srodkami (w tym PRESTONE ze zdjęcia- a wiele osób mi chwaliło) a SONAX dał radę przy pierwszym podejściu. Nawet nie szorowałem ostro, tylko przejechałem parę razy tą chropowatą częścią zwykłej gąbki do naczyń i po plamie nie ma śladu :)

Opublikowano

to samo mu mówiłem żeby przód zrobił delikatnie jak ja ale nie chce :]

Opublikowano
  • Autor

Tam od razu nie chce :P

Nie chce to mi się zrywać folii w przypadku kontroli :D

Opublikowano

u mnie zeszło całym kawałkiem :D nie bój się dobrze będzie :)

jak jutro się spotkamy to Cię postaram namówić :kox:

Opublikowano

co planujesz teraz rezać przy aucie? bedzie gleba i fela?
Opublikowano

Namawiaj go Sebek bo teraz wygląda jak samochód przedstawiciela handlowego, czyli trochę słabo :wink4:

W czasie kontroli szyby w dół i po problemie :good:

Tak mi po głowie chodziło, że to aludekle bo tarczy hamulcowej nie było widać :rolleyes:

Opublikowano

może go na jakimś większym spocie spocie przekonacie jak ja nie dam rady :shocked:

Opublikowano
  • Autor

co planujesz teraz rezać przy aucie? bedzie gleba i fela?

Czekam na paczkę z kratkami nawiewów z polifta i będę szukał ramek na halogeny z polifta. A potem przerwa na wakacje :P

A dalej co będzie to będzie :)[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 00:23_________________________________________________[quote name=Sebek (-_-) ]

może go na jakimś większym spocie spocie przekonacie jak ja nie dam rady :shocked:

No właśnie, ten spot 17.07 jest czy nie jest? Jest gdzieś jakieś info większe?[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 00:24_________________________________________________A tak wg to ja ide spać. Bo po dzisiejszej walce z brudem oczy mi się lepią... :)

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Jest jest, być może Kowiaczek (Kowi87) zaszczyci go swoją obecnością :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Adam jedziesz na ten zlot? Może byś mi pokazał co to jest ten gwint + 18'' :P I przy okazji dałbym Ci kierunki :cool1:

Opublikowano

Jadę :naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

No to się widzimy :thumbup: A gdzie się odbędzie? Bo nawet nie wiem... :mysli:

Opublikowano

Chyba stara ekipa z poprzedniego spotu i być może kilka nowych osób.

Solara nie będzie (znów) :(

Opublikowano
  • Autor

Chyba stara ekipa z poprzedniego spotu i być może kilka nowych osób.

Solara nie będzie (znów) :(

ADAM! ALE GDZIE? :polew: