fazitheone Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem audi a 4 duzo sie niechwaląc opisze je po krótce: -audi a4 1,8 benz/gaz -obniżone zawieszenie + twarde sprężyny marki k&m -lusterka chrom klamki chrom tylna klapa pasech chromu:) -lampy przednie od b6 tylne lexus-look crystal clear -el.szyber dach ,el.lusterka,El.szyby przód -kolor ciemny grafit -oczywiście brewki i inne ulepszacze również Fotki bedą w krótce see youu oczywiście alu tez są att 15'
DJ Lipi Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 No fotki by sie przydały, bo zapowiada sie ciekawie, ale looknąć nie ma jak
fazitheone Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Opublikowano 13 Listopada 2007 ( ja nadaje z roboty także jak mam czas i chwile gdy mnie nikt niekontroluje to pisze jak bede coś miał to wyśle z domu zrobie ładne fotu i pokaże wam )) z gory dzieki za zainteresowanie fajnie tu u was jak juz bedziesz miał foty to napisz do zielonych to odblokujemy tamat, narazie zamykam
Rekomendowane odpowiedzi