tolek85 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam serdecznie, spotkałem się z takim problemem, przestało mi świecić oświetlenie w kabinie, na drzwiach oraz w bagażniku. Sprawdzałem wszystkie bezpieczniki, są OK. Obok przełączników nad głową jeśli oświecę światła to podświetlenie na czerwono działa. Dioda ambiente działa. Żarówki są dobre. Zapalenie ręczne lampek również nie działa. Jaka może być tego przyczyna? Czy może bezpieczniki są gdzie indziej? W module MCE? Na VAGu nie ma żadnych błędów.
karbonek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 W moim aucie bezpieczniki są w 3 miejscach a zasilanie do oświetlenia idzie z pompki centralnego zamka.
domin79 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam serdecznie, spotkałem się z takim problemem, przestało mi świecić oświetlenie w kabinie, na drzwiach oraz w bagażniku. Sprawdzałem wszystkie bezpieczniki, są OK. Obok przełączników nad głową jeśli oświecę światła to podświetlenie na czerwono działa. Dioda ambiente działa. Żarówki są dobre. Zapalenie ręczne lampek również nie działa. Jaka może być tego przyczyna? Czy może bezpieczniki są gdzie indziej? W module MCE? Na VAGu nie ma żadnych błędów. ...moduł MCE nie ma nic do tego, lepiej przetrzep vagiem 46 sterownik komfortu i sprawdz dokładnie jeszcze raz bezpieczniki
spknet Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Witam miałem ten sam problem w swojej audi a4 b6 niestety padł moduł komfortu wymieniłem na używany 200zł i mam teraz światło wszędzie.
Rekomendowane odpowiedzi