Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Listwy drzwi od Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki pre_pl ale ta przykładowa furka to cała ogólnie prześliczna - ale listwy w kolor też ładniutko wyglądają

Opublikowano

Ja wlasnie cos takiego chcialem docelowo zrobic. Do dzis sobie pluje w brode, ze nie dalem do pomalowania tych listw od S4 razem ze zderzakami...

bugzyavantdec20051smfo3.jpg

Nie jest tak tragicznie ..ale w kolorze ładniej :)

Opublikowano

...ale zauwaz, ze ten gosc ma zderzak w 2 kolorach. Ja mam pomalowany na 1 kolor, wiec tylko listwy wyroznialyby sie :)

Opublikowano

...ale zauwaz, ze ten gosc ma zderzak w 2 kolorach. Ja mam pomalowany na 1 kolor, wiec tylko listwy wyroznialyby sie :)

dodatkowo relingi i odwódki szyb ma czarne więc u niego jest wszystko OK i pasuje

Opublikowano

Powiem wiecej... to jest S4, a nie kombinowane S4 :P

Opublikowano

wlasnie zalezy od auta. jesli sa dodatki w ciemnym kolorze to jak najbardziej niemalowane listwy. tez takie palnuje.

Opublikowano

na tym zdjeciu wydaje mi sie ze to autko ma inne progi bo niższe i mają wciecie przy drzwiach jak od wersjii MTM i przedni zderzak nie jest od S bo jest z 2 częsci . najbardziej ciekawią mnie te progi

Opublikowano

A tutaj kolejny przykład listew zostawionych w oryginalnym kolorze :tongue4:

IMG_0869.jpg?imgmax=720

IMG_0855.jpg?imgmax=720

Opublikowano

malik, ale te listwy na zdjeciach u Ciebie prezentuja sie duzo lepiej niz w rzeczywistosci z bliskiej odleglosci :) Co kolor to kolor jednak...

Opublikowano

No nie wiem. Przejrzyj galerie na audizine i zobacz ilu ludków zostawia listwy w oryginalnym kolorze. I to nawet w sytuacjach gdzie reszta autka jest w żarówiastej żółci czy czerwieni.

Opublikowano

Tu zaje-turbo dobrze wyglądają, bo malik dobrze światłem operował cwaniak jeden ;)

Opublikowano

Tak, mam taki pilocik co każe słońcu przesunąć się trochę w prawo albo trochę w lewo :polew:

Poniżej z profilu. Bez żadnego "kombinowania światłem" :)

IMG_0893.jpg?imgmax=720

no rormalnie prawie jak pomalowane :polew:

Opublikowano

Malik wg mnie w Twoim wydaniu te listwy jak i ten kolor wyglądają :th: zresztą szkoda słów co do Twojej furki ogólnie (wszystko z głową i przemyślanie ) co do jednego chyba jesteśmy wszyscy zgodni - listwy ogólnie są :thumbup: a kolor to kwestia gustu ( o czym się nie dyskutuje ) i myslę że na to czy lepiej w kolor czy zostawić ori duży wpływ ma ogólny wygląd samochodu a nie tylko kolor furki.

Opublikowano

nee... jak dla mnie tylko pomalowane, ori wygladaja jakos tak przyczepione na sile, a w kolorze moze i troche sie zlewaja ale dalej sa widoczne i podkreslaja chearakter autka