Siwy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Panowie czy galka s-line i kierownica 3 ramienna beda pasowac z anglika A4 B6 benzyna do europejczyka A4 B6 1.9tdi :?:
Siwy Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dzieki [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 12:30_________________________________________________A czy do tej kierownicy 3 ramiennej bede mogl podpiac modol i tasme od swojej obecnej zwyklej, standardowej kierownicy :?: Czy bedzie trzeba ta 3 ramienna programowac Vagiem :?:
Stolkien Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie no tylko odkręcasz i przykręcasz 3 ramienną. (o ile ta nowa nie ma jakichś dodatkowych funkcji np. Multi) Możesz zmienić Vagiem ale nie musisz bo to tylko informacja. a Nie funkcja
A4_Dominik_WAW Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dzieki [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 12:30_________________________________________________A czy do tej kierownicy 3 ramiennej bede mogl podpiac modol i tasme od swojej obecnej zwyklej, standardowej kierownicy :?: Czy bedzie trzeba ta 3 ramienna programowac Vagiem :?: Oczywiście musisz po zmianie kierownicy podłączyć vaga w celu skasowania błędu poduszki - bo wkładasz nową oraz dopisania poduszki jeżeli chcesz żeby zadziałała kiedyś (obyś nie sprawdzał). Co do kierownic z anglików w modelu B7 bez problemu odróżniam która kierownica pochodzi z europejczyka a która z anglika (mam swój sposób wystarczy mi 30 sekund bez patrzenia na numery ) jeżeli chodzi o model B6 to nie wiem czy są różnice w kierownicach między anglikiem a europejczykiem ... :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 angielska kiera ma po drugiej stronie klin felgi z anglików też nie pasują bo odwrotnie się zakłada
Siwy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 A czy tasma ze standardowej 4-ro ramiennej kierownicy bedzie pasowac do tej 3 ramiennej :?:
Rekomendowane odpowiedzi