Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Czy części z anglika będą pasować do europejczyka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy galka s-line i kierownica 3 ramienna beda pasowac z anglika A4 B6 benzyna do europejczyka A4 B6 1.9tdi :?:

Opublikowano

Dzieki :good:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 12:30_________________________________________________A czy do tej kierownicy 3 ramiennej bede mogl podpiac modol i tasme od swojej obecnej zwyklej, standardowej kierownicy :?: Czy bedzie trzeba ta 3 ramienna programowac Vagiem :?:

Opublikowano

Nie no tylko odkręcasz i przykręcasz 3 ramienną. (o ile ta nowa nie ma jakichś dodatkowych funkcji np. Multi)

Możesz zmienić Vagiem ale nie musisz :) bo to tylko informacja. a Nie funkcja

Opublikowano

Dzieki :good:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 12:30_________________________________________________A czy do tej kierownicy 3 ramiennej bede mogl podpiac modol i tasme od swojej obecnej zwyklej, standardowej kierownicy :?: Czy bedzie trzeba ta 3 ramienna programowac Vagiem :?:

Oczywiście musisz po zmianie kierownicy podłączyć vaga w celu skasowania błędu poduszki - bo wkładasz nową oraz dopisania poduszki jeżeli chcesz żeby zadziałała kiedyś (obyś nie sprawdzał). Co do kierownic z anglików w modelu B7 bez problemu odróżniam która kierownica pochodzi z europejczyka a która z anglika (mam swój sposób wystarczy mi 30 sekund bez patrzenia na numery :evil:) jeżeli chodzi o model B6 to nie wiem czy są różnice w kierownicach między anglikiem a europejczykiem ... :gwizdanie:

Opublikowano

angielska kiera ma po drugiej stronie klin :kox: felgi z anglików też nie pasują bo odwrotnie się zakłada :kox:

Opublikowano

A czy tasma ze standardowej 4-ro ramiennej kierownicy bedzie pasowac do tej 3 ramiennej :?: