jacko998 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Wczoraj tankowałem ON ultimate na BP (4,39 - o zgrozo!). Dowiedziałem się od obsługi, że w zbiornikach jest jeszcze letni ON. Orientuje się ktoś, kiedy dostarczają ON zimowy? Czy to tylko zależy od temperatury zewnętrznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoKrY Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 jak spadnie ponizej -5C chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoRK Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 grzanek85 tak sie sklada ze moj stary tez smiga TIRem jezdzil do moskwy w zime. boss kazal mu dolewac nafty do ropy i pompa wysrala sie po 200tys przebiegu [volvo fh12(460) 05r.] Sek na przeczyszczenie wtryskow to sie leje raz na kilkanascie tankowan uszlachetniacz a nie mixol! bo chyba turbodiesle nie sa 2suwami-moze sie myle poprawcie mnie i koniec pie******** o specyfikach do tirow lepiej powiedzcie cos o audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 na statoilach sie chwalą ze maja zimowy... jakis czas jezdzilem na ultimate z BP postanowilem sprobowac ze statoila i przy temperaturze ok 5 st lepiej zaczal zapalac. nie twierdze ze statoil lepszy jednak moze stacja solidniejsza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 StoRk jezeli mi nie wierzysz to zapytaj sie jakiegos mechanika, bo ja akurat pracuje w ASO (nie Audi) ale tez niemieckie, i mechanicy raczej by wblad ludzi nie wprowadzali. Nie napisalem ze caly czas lac mixol tylko raz na jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoRK Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ta ci mechanicy w aso to sie nadaja...zawsze cos zpiernicza! moj znajomy kupil lagune nowa to sie zaplakal (doslownie) bo mu tak mechanicy robili ze praktycznie wiecej auto stalo na warsztacie niz jezdzilo. to juz tak poza tematem ja raczej do mixolu nie jestem dobrze nastawiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 to jak nie jestes nastawiony to nie lej a nie tu jakies smuty piszesz co twoj kolega mial jak oddal do ASO mogl nie kupywac francuskiego badziewia (bez obrazy ale taka prawda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoKrY Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 tez słyszałem to o mixolu, cilnik od tego jest cichszy, a dokladniej to wtryski cichną, ale do comon rail albo piezoo elek. wtrysków bym juz nie dolewal, zwykle wtryski spoko tylko bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi