tomek20stencel5 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Przeglądałem allegro i znalazłem ofertę oryginalnych wahaczy do audi za 930zł. Czy to nie za tanio czasami? http://allegro.pl/oryginalne-wahacze-do-passat-b5-audi-a4-a6-i1422642387.html Wszystko wygląda ok nie? Jeżeli to faktycznie oryginały to aż grzech nie brać co?
grabson765 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 albo to jakis odpadl poprodukcyjny ktory nie spelnial wymogow jakosciowych ewentualnie ktos wyniosi wachacze z serwisu i sprzedaje na lewo...
songo Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 rzeczywiście wszystko wygląda ok a i cena w porządku tyle że ja tu nie widzę kompletu śrub do tego a i nie ma końcówek drążka kierowniczego a jak dobrze pamiętam taki pełny zestaw oryginalny można już kupić za 1190zł
jozek726 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 rzeczywiście wszystko wygląda ok a i cena w porządku tyle że ja tu nie widzę kompletu śrub do tego a i nie ma końcówek drążka kierowniczego a jak dobrze pamiętam taki pełny zestaw oryginalny można już kupić za 1190zł dokładnie brak końcówek drążka i śrub. cena ciekawa aczkolwiek czasem dasz ciut taniej i będziesz pluł sobie w brodę jak coś okaże się nie tak :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi