Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] podświetlenie uchwytu na kubek i szufladki na monety B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mam pakietu licht (kod QQ0) i nie mam podsiwetlanego kubka i monet, ale za to mam oswietlone klameczki, podsufitowki z tylu i pokretla nawiewow.

Wiec wsio sie zgadza zatem, bo jak widze to wiekszoc bez QQ0 ma podobnie ;)

Opublikowano

Ja nie mam pakietu licht (kod QQ0) i nie mam podsiwetlanego kubka i monet, ale za to mam oswietlone klameczki, podsufitowki z tylu i pokretla nawiewow.

Wiec wsio sie zgadza zatem, bo jak widze to wiekszoc bez QQ0 ma podobnie ;)

teraz to mi się namieszało szasza :D

bo jak z tym kodem QQ0 pogodzić podświetlane klamki, podsufitówkę, pokrętła nawiewów...

Opublikowano

Hyh, sam nie wiem :D. Ale specjalnie psa do latarni przywiazalem i do furki polecialem sprawdzac :decayed:

Ciemno jest to dostrzeglem ze pali mnie sie cos przy klameczkach np przyciski od łokienek i od regulacji lusterek, czy maneta od swiatel, a pokretelka nawiewo tysz sie iskrza no i cala klima, radio etc ;). A podsufiteczki to takie som mile ze nawet kolorkiem wskazuja gdzie trza nakliknac by zroic jasnosc :naughty: (malolaty beda mi nawet po nocach trafiac do wlacznikow :/ )

A "swieltengo pakietu" na pokladzie niby brak :P

Opublikowano

U mnie podobnie jak u reszty lampki z tyłu podświetlenia przycisków od szyb świateł, podświetlenie nawiewu i coś tam jeszcze ale szuflada i uchwyt na napoje się nie świecą, ani lampki w drzwiach z boku i na nogi itd.

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj wydłubałem uchwyt kubka i monet. :naughty: i rozczarowanie, :confused4: nie da się w prosty sposób uzupełnic podświetlenia.

wersja tych części z podświetleniem, ma w środku dodatkowe elementy. w tych które mam w samochodzie nie ma ani konektorów do podłączenia zasilania, ani miejjsca na diodę, ani żadnego światłowodu.

pozostaje zakup. w VW ok 100 i 120 zł, trzeba uzupełnic instalację, chociaż z tym nie będzie problemu zasilanie jest po sąsiedzku, tylko trzeba się podpiąc. będą potrzebne rownież dwie oprawy złaczek płaskich dwustykowe 2x7zl. i kabelki z konektorkami do tych złączek po 5 zł.

.....pozostaje upolowac odpowiednie elementy.... :mysli:, cóż kolejne wyzwanie :D. gdy zdobęde wszystko postaram się przygotowac fotostory.

Opublikowano

no to u mnie jest tak

nawiewy świecą

podłokietnik mam podswietlany

podsufitka tez

ale kubek i szufladka na monety sie nie świeci ;)

zdjałem przedni panel z szufladki i nie ma tam zadnej diody :)

czyli jak napisał przedmówa nowe wyzwanie ;P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja sprawdzałem dzisiaj to i mnie również nie podświetla "monet" oraz "kubka" :kwasny:

A ja mam podswietlone.. i na "monety" i na "kubek" :> niestety wogole sie na tym nie znam.. :embarrassed: wiec nic nie pomoge.. Tylko tyle ze u mnie swieci... :tongue4: