LUCAS Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jak w temacie panowie... i panie... Szukam kogoś z Koszalina, kto poleciłby dobra restauracje z fajnym klimatem (ew. jakiś fajny lokal) do której można z dziewczyna iść i dobrze zjeść. Wielkie dzieki za wszelkie sugestie Pozdro,
jarmary Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 polecam Viva Italie , tuz przy teatrze Bałtyckim. Fajny wystroj, spoko ceny no i jedzonko pierwsza klasa.Jesli chodzi Ci o rezerwacje na walentynkowy wieczor obawiam sie ze moze byc juz full....w zeszlych latach to grubo wczesniej trzeba bylo rezerwowac... Nie polecam Buongiorno na zwycistwa, kiedys zamowilem pizze w ktorej jednym ze skladnikow miala byc rukola, pomimo ze czekalem ok40min na ta pizze,to w miedzy czasie moja panna juz swoja zjadla, a i kelner w tym czasie gdzies wyszedl.Po 10min zobaczylem ze wraca z opakowaniem rukoli, wiec wtedy zrozumialem czemu tyle czekam.... :evil:
insane_Infinity Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dokładnie Polecam Viva Italia... Klimat i Jadło Pychotka no i Polecam
Kazik123 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Meduza ale to Mielno, odradzam jedzenia w Hotelu Verde MASAKRA
LUCAS Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dziękuję chłopaki za pomoc... czyli Viva Italia... super... poszukam na mapie, jakos znajde... A potrzebuje na teraz... czwartek lub piatek... więc chyba nei bedzie trzeba rezerwowac:)
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6
LUCAS Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc?
Dev Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 jak jedziesz 6-ka to omijasz prawie caly Koszalin i raczej trudno o dobry lokal ale jak lubisz jesc parówki na Orlenie to zajedz do Koszalina na tosty w przejsciu podziemnym vis-a-vis dworca kolejowego, ja czesto tam zachodzę[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________Luki a restauracja chinska na rogu Jednosci i Sienkiewicza ??? czesto tam chodze jesc, polecam wieprzowine po Seczuańsku :good: :good:
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc? za Sławnem skręcam na Bytów więc do Słupska nie dojeżdżam
LUCAS Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc? za Sławnem skręcam na Bytów więc do Słupska nie dojeżdżam czyli przez moją wioche przejezdzasz... Korzybie... i kurna nawet znac nie dasz... [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________ jak jedziesz 6-ka to omijasz prawie caly Koszalin i raczej trudno o dobry lokal ale jak lubisz jesc parówki na Orlenie to zajedz do Koszalina na tosty w przejsciu podziemnym vis-a-vis dworca kolejowego, ja czesto tam zachodzę[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________Luki a restauracja chinska na rogu Jednosci i Sienkiewicza ??? czesto tam chodze jesc, polecam wieprzowine po Seczuańsku :good: :good: tam tez dobrze... Tomuś, ja to w ogole sprawe do Ciebie mam ale to chyba jutro... dosc pilny i powazny temat:)
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc? za Sławnem skręcam na Bytów więc do Słupska nie dojeżdżam czyli przez moją wioche przejezdzasz... Korzybie... i kurna nawet znac nie dasz... Nazwy wsi są tam fajne np.Kołczygłowy Jadę w przyszłą środę lub czwartek,to postaram się zajrzeć
Dev Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kołczyglowy to masz zaraz za Bytowem do Lukiego masz odrobine dalej, sporo za Suchorzem
LUCAS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kołczyglowy to masz zaraz za Bytowem do Lukiego masz odrobine dalej, sporo za Suchorzem albo sporo blizej skręcajac z "szóstki" na Bytów:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 00:21_________________________________________________OK, byłem w Viva Italia i powiem tak... jedzonko pierwsza klasa, obsługa super. Lokal bardzo klimatyczny. Naprawdę warto. Dzieki za wskazanie tego fajnego miejsca:)
jarmary Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Kołczyglowy to masz zaraz za Bytowem do Lukiego masz odrobine dalej, sporo za Suchorzem albo sporo blizej skręcajac z "szóstki" na Bytów:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 00:21_________________________________________________OK, byłem w Viva Italia i powiem tak... jedzonko pierwsza klasa, obsługa super. Lokal bardzo klimatyczny. Naprawdę warto. Dzieki za wskazanie tego fajnego miejsca:)
Rekomendowane odpowiedzi