sysek27 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No PUMA teraz to my się musimy ustawić skoro teraz masz też 170KM tylko jeszcze musimy wagi wyrównać moja waży prawie 1600kg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No PUMA teraz to my się musimy ustawić skoro teraz masz też 170KM tylko jeszcze musimy wagi wyrównać moja waży prawie 1600kg... No moje waży 1550kg bez zapasu to wywal zapas i będzie mniej więcej równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No PUMA teraz to my się musimy ustawić skoro teraz masz też 170KM tylko jeszcze musimy wagi wyrównać moja waży prawie 1600kg... No moje waży 1550kg bez zapasu to wywal zapas i będzie mniej więcej równo. Ja już nie mam zapasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 2 worki ziemniaków puma wrzuci i będzie na równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 ja pojadę z pumą i po problemie:wink:, te 20kg już wielkiej różnicy nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 To co kręcimy coś w tą niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Mnie pasuje możemy jakiegoś spota zrobić. Ale z tego co wiem to np Tomaszowi nie pasuje więc może w piatek wieczorem lepiej by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Mnie pasuje możemy jakiegoś spota zrobić. Ale z tego co wiem to np Tomaszowi nie pasuje więc może w piatek wieczorem lepiej by było. na mnie nie patrzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Mnie pasuje możemy jakiegoś spota zrobić. Ale z tego co wiem to np Tomaszowi nie pasuje więc może w piatek wieczorem lepiej by było. na mnie nie patrzcie Też pasuje ja jestem elastyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nie widać po tobie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Mnie tak samo jest egal kiedy ważne aby był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 To panowie która godzina w niedzielę wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Może 18? Bo kurcze w sobotę imprezuje więc muszę się ogarnąć do południa w niedzielę Najlepiej coś między 17-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 14-15 by była ok godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 może 8-9:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja bym był nad tym żeby był około 16-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Optymalnie może o 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mnie pasuje jak tam reszta Adam Sysek Michał może być 17.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 50 kg to praktycznie zadna róznica:wink: poł auta przy tej samej mocy Puma skoro masz 170 KM to syska powinnes wciagnac:naughty: a moze K-power sie mylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Może i się myli to nie hamownia. Myślę że auta pojadą podobnie można sprawdzić w niedziele:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi