P-U-M-A Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Prawie wszystkich:decayed: ale żaden nie miał BRD więc co to za porównanie.Co do tego prawie do seryjne BRD od michała do 160 zostaje długość w tyle dopiero potem nadrabia oczywiście z pierwszego biegu. Moje nie wystrojone jest więc tez nie wiadomo co tam jest teraz. ale ze od adama dostałes wp***dol to sie juz nie pochwalisz przecież objechałem adama 3 długości
P-U-M-A Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Juz nie przesadzaj z tym "prawie wszystkich" Puma chyba walił całą noc ze szczęścia wczoraj ze do 160 był długość przed Michałem:decayed: Nie ma co teraz porównywać trzeba wystroić bo tak niewiadomo nic. Pozatym Fimic na wczorajszy dzien był jak znalazł i pewnie dużo dał. Ale jechało , zobaczymy ile pokaze na hamowni.Może nie waliłem ale jestem zadowolony po strojeniu zobaczymy jeszcze raz.---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- 3,14 Adaś
marcuso86 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Kurde ja widze ze to co jest pisane na forum a to co było na spocie to jest zupełnie inna bajka. Teraz każdy co nie był na spocie wchodzi na temat i czyta: Prawie wszystkich:decayed: Ze mna jechaleś 2 razy: z 2 biegu dostałeś z 1 biegu ja dostałem od ciebie i jeden i drugi wygrał o taką samą długość z Michałem jechałeś 3 razy (2 razy z 1biegu i raz 2) 1 raz 3 biegu nie wbił znowu i został 2 raz przy 160 cie wziął 3 raz jak jechaliscie z 2 biegu był długość z przodu Wiec sorry ale trzymajmy sie tego jak było. koniec I co tam widać?
P-U-M-A Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie spinaj się tak mam nie wystrojone auto więc jestem zadowolony. Z tobą z 2 biegu nie mam szans bo jest lag i dobrze o tym wiesz więc to mało wiarygodne. Z jedynki dostajesz lanie juz teraz. Z Michałem obydwa starty z jedynki byłem z przodu o długość raz mu nie weszło a raz byłem do 160przed. Z 2 bede miał laga nie ma uja na nie wystrojonym:facepalm:
marcuso86 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja sie nie spinam tylko czytam co piszesz
P-U-M-A Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Mnie by ciekawiło wczoraj czy byś why me odstawił
WhyMe? Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 Mnie by ciekawiło wczoraj czy byś why me odstawił Pewnie tak, a mogliśmy pójść
P-U-M-A Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Jestem zdania ze jechalibyście podobnie:wink:
MAGIC87 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 rolka z 1 biegu:facepalm: to woła o pomste do nieba trzeba z zatrzymanego jechac.... i juz nie pisac mi tu ze sprzegla szkoda, bo moje dostaje czesto strzały i zyje
Duds Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 A ja jestem ciekawy ile bym dostał od WhyMe :eusathink:Może nie byłoby takiej tragedii
Tomasz Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 rolka z 1 biegu:facepalm:to woła o pomste do nieba trzeba z zatrzymanego jechac.... i juz nie pisac mi tu ze sprzegla szkoda, bo moje dostaje czesto strzały i zyje no właśnie lepsze z zatrzymanego, ale co niektórzy (czytaj Puma) się boją swojego sprzęgła:decayed:
WhyMe? Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 A ja jestem ciekawy ile bym dostał od WhyMe :eusathink:Może nie byłoby takiej tragedii Zależy co tam kryjesz pod maską
Duds Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 A ja jestem ciekawy ile bym dostał od WhyMe :eusathink:Może nie byłoby takiej tragedii Zależy co tam kryjesz pod maską :naughty:
MAGIC87 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 rolka z 1 biegu:facepalm:to woła o pomste do nieba trzeba z zatrzymanego jechac.... i juz nie pisac mi tu ze sprzegla szkoda, bo moje dostaje czesto strzały i zyje no właśnie lepsze z zatrzymanego, ale co niektórzy (czytaj Puma) się boją swojego sprzęgła:decayed: Dla mnie rolka z 1 biegu nie nie wnosi:wink: albo zatrzymany albo 2 i 30-40 km/h
michier Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 To jak, następna niedziela następny spot?
marcuso86 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 rolka z 1 biegu:facepalm:to woła o pomste do nieba trzeba z zatrzymanego jechac.... i juz nie pisac mi tu ze sprzegla szkoda, bo moje dostaje czesto strzały i zyje no właśnie lepsze z zatrzymanego, ale co niektórzy (czytaj Puma) się boją swojego sprzęgła:decayed: Dla mnie rolka z 1 biegu nie nie wnosi:wink: albo zatrzymany albo 2 i 30-40 km/h Dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi