P-U-M-A Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ty sie nie śmiej tylko wpadaj bez gadania spot zapowiada się ciekawie. A może nawet początkiem serii spotów Lublinieckich.[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 19:07_________________________________________________Panowie zobaczcie co dzisiaj widziałem/siedziałem/słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie widać tego, co wkleiłeś. A co do mojej obecności, to się najarałem na to i naprawdę chciałbym wpaść. Jeśli się będzie dało, to jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Bedzie ktoś B6/B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Chyba nie za to będą piękne b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 jak byście byli na 14.30 to bym się cieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Mnie pasuje a jak tam reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Mnie pasuje a jak tam reszta? Tobie pasuje bo Ty siedzisz non stop w aldiku i podrywasz serki homo jak komuś pasuje na 15 to niech będzie na 15 , ja się po prostu muszę po 15 ewakuować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ostatnio preferuje hetero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja tez bede na 14.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Panowie a więc dzisiaj pierwszy zlot a4 w lublincu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zobaczymy ile osób sie zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Bedzie spoko napewno jak coś to wpadnij już 14.30 bo tak też przyjedziemy.[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 12:40_________________________________________________Pierwszy oficjalny zlot w lublińcu zakończony. Miejmy nadzieję że nie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Miejmy nadzieje ze nastepnym razem wiecej osób sie zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 No jeszcze barszczyna jest z okolicy, simon i kolega sysek27 ma przyjechać z zagranicy to znów można się spotkać za jakiś czas.[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 17:04_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 17:21_________________________________________________Panowie robimy znów kiedyś jakiegoś spota może sie ktoś nowy pojawi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Poczekajmy aż będą dwie B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 No sie okaże dopiero ale jestem dobrej myśli to co panowie kiedy wam pasuje może next wekend bo w tym cieżko bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 panowie, planujecie moze spota w niedziele 30.10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Można coś zrobić a co będziesz w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 no taki mam plan :> raczej na 100% tym razem powinno sie udac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No to jak panowie mnie pasi 30 w niedzięlę najlepiej na MC-Donaldzie ale która godzina najlepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi