P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sysiu stwierdzam to na temat wypowiedzi osób co go znali:wink:
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był Przeczytaj ze zrozumieniem swoją wypowiedź Pisząc to napisałeś jednoznacznie, że był złym człowiekiem. ---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- Sysiu stwierdzam to na temat wypowiedzi osób co go znali:wink: Wiem, ale na to jak wyglądał pracował dobre 15lat jak nie dłużej, tak jak powiedziałem na pewno miało to większy lub mniejszy wpływ na to co się stało, ale nie można zaraz tak jak ten pajac gościa skreślać bo był ochroniarzem:doh:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był Przeczytaj ze zrozumieniem swoją wypowiedź Pisząc to napisałeś jednoznacznie, że był złym człowiekiem. ---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- Sysiu stwierdzam to na temat wypowiedzi osób co go znali:wink: Wiem, ale na to jak wyglądał pracował dobre 15lat jak nie dłużej, tak jak powiedziałem na pewno miało to większy lub mniejszy wpływ na to co się stało, ale nie można zaraz tak jak ten pajac gościa skreślać bo był ochroniarzem:doh: Sysek ale ja nic na gościa nie mówię. Poprostu uważam że na pewno to zdrowe nie jest, więc mogło się przyczynić do tego co się stało. Osobiście go nie znałem więc nie pozwalam sobie na żadną opinię na temat jego. A co do pracy to dla mnie obojętnie czy by był hydraulikiem czy sprzątaczką.
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sysiu stwierdzam to na temat wypowiedzi osób co go znali:wink: Wiem, ale na to jak wyglądał pracował dobre 15lat jak nie dłużej, tak jak powiedziałem na pewno miało to większy lub mniejszy wpływ na to co się stało, ale nie można zaraz tak jak ten pajac gościa skreślać bo był ochroniarzem:doh: Kurfa mać czy ja napisałem że był jakimś naćpanym chuliganem czy coś? Napisałem po prostu że nie ważne czy był dobry czy złym człowiekiem to jest mi go szkoda. Robisz z igły widły
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sysiu stwierdzam to na temat wypowiedzi osób co go znali:wink: Wiem, ale na to jak wyglądał pracował dobre 15lat jak nie dłużej, tak jak powiedziałem na pewno miało to większy lub mniejszy wpływ na to co się stało, ale nie można zaraz tak jak ten pajac gościa skreślać bo był ochroniarzem:doh: Kurfa mać czy ja napisałem że był jakimś naćpanym chuliganem czy coś? Napisałem po prostu że nie ważne czy był dobry czy złym człowiekiem to jest mi go szkoda. Robisz z igły widły To co miałeś na myśli pisząc: Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był? Naucz się słowa odpowiednio dobierać.
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sysiu stwierdzam to na temat wypowiedzi osób co go znali:wink: Wiem, ale na to jak wyglądał pracował dobre 15lat jak nie dłużej, tak jak powiedziałem na pewno miało to większy lub mniejszy wpływ na to co się stało, ale nie można zaraz tak jak ten pajac gościa skreślać bo był ochroniarzem:doh: Kurfa mać czy ja napisałem że był jakimś naćpanym chuliganem czy coś? Napisałem po prostu że nie ważne czy był dobry czy złym człowiekiem to jest mi go szkoda. Robisz z igły widły Mateusz jak dla mnie to sysiek ma rację. Przeczytaj parę postów wyżej ze zrozumieniem
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dobra ja już nic nie gadam. Bo nawet jak chce napisać dobrze to i tak oczywiście wyjdzie na źle.
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Patrick i co wiesz czy da radę z tymi miejscami w BT da radę, żeby nam ktoś w naszym imieniu zarezerwował i czy jak się teraz zapiszę to czy będzie jeszcze szansa się wypisać bo nie wiem co z Anią będzie bo nie wiem jak jej te zajęcia trafią
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja niestety nie mam klubowicza więc cieżki temat zobaczymy jak na ogólnopolskim będzie temat
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 A nie może np. HAMER nam miejsc zaklepać?
WhyMe? Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Byłem dzisiaj w szybexie z zapytaniem ile kosztuje samo wstawienie szyby po czym dostałem odpowiedź 150 zł no chyba ich bóg opuścił
P-U-M-A Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 No a ile ma kosztować? Za darmo umarło.
WhyMe? Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 No a ile ma kosztować? Za darmo umarło. No nie za darmo ale to lekka przesada. Ja wiem puma że ty nie patrzysz na kasę ale dla mnie to jest przesada, dlatego stwierdziłem że wolę sobie to sam zrobić niż płacić kokosy za głupią wymianę szyby
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 No a ile ma kosztować? Za darmo umarło. No nie za darmo ale to lekka przesada. Ja wiem puma że ty nie patrzysz na kasę ale dla mnie to jest przesada, dlatego stwierdziłem że wolę sobie to sam zrobić niż płacić kokosy za głupią wymianę szyby Tu nie chodzi o to czy ktoś patrzy na kasę czy nie bo to trochę błędne myślenie, patrz będziesz musiał kupić klej do szyb i primer no to wyjdzie jakiś 50-60zł nie wiem czy w B5 potrzebujesz też uszczelkę nową bo nie siedzę w tym modelu za bardzo musisz starą szybę wyciąć a tego nożem zwykłym nie zrobisz możesz próbować ale szkoda rąk...no chyba, że masz jakiegoś znajomego co ci pożyczy sprzęt do wycinania szyby teraz policz czas jaki na to poświęcisz no i jeszcze ryzyko, że jak będziesz robił sam czy wszystko będzie ok tzn. czy będzie szczelne...zaoszczędzisz jak odliczysz swój czas 50zł i jeszcze nie wiesz jak to wyjdzie więc ja bym odpuścił temat spróbuj jeszcze zapytać u gościa tu naprzeciwko lentexu na takiej rampie jak zjeżdżasz z wiaduktu to po prawej stronie na wysokości Pizzerii Mamamii:wink:
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 No a ile ma kosztować? Za darmo umarło. No nie za darmo ale to lekka przesada. Ja wiem puma że ty nie patrzysz na kasę ale dla mnie to jest przesada, dlatego stwierdziłem że wolę sobie to sam zrobić niż płacić kokosy za głupią wymianę szyby Skończysz ty kiedyś głupio pie**olić?
WhyMe? Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 No a ile ma kosztować? Za darmo umarło. No nie za darmo ale to lekka przesada. Ja wiem puma że ty nie patrzysz na kasę ale dla mnie to jest przesada, dlatego stwierdziłem że wolę sobie to sam zrobić niż płacić kokosy za głupią wymianę szyby Tu nie chodzi o to czy ktoś patrzy na kasę czy nie bo to trochę błędne myślenie, patrz będziesz musiał kupić klej do szyb i primer no to wyjdzie jakiś 50-60zł nie wiem czy w B5 potrzebujesz też uszczelkę nową bo nie siedzę w tym modelu za bardzo musisz starą szybę wyciąć a tego nożem zwykłym nie zrobisz możesz próbować ale szkoda rąk...no chyba, że masz jakiegoś znajomego co ci pożyczy sprzęt do wycinania szyby teraz policz czas jaki na to poświęcisz no i jeszcze ryzyko, że jak będziesz robił sam czy wszystko będzie ok tzn. czy będzie szczelne...zaoszczędzisz jak odliczysz swój czas 50zł i jeszcze nie wiesz jak to wyjdzie więc ja bym odpuścił temat spróbuj jeszcze zapytać u gościa tu naprzeciwko lentexu na takiej rampie jak zjeżdżasz z wiaduktu to po prawej stronie na wysokości Pizzerii Mamamii:wink: No właśnie gość mi gadał że trzeba będzie wymienić tą uszczelkę która dodatkowo kosztuje tam 20 parę groszy. Nie jestem centuś ale czasem warto samemu zrobić. Tak jak było ze środkiem co każdy krzyczał 700 zł za zrobienie, przysiadłem z kolegą w garażu, siedziałem 25h ale zrobiłem sam i 700 zł zaoszczędzone. Czyli jak mówisz że kleje takie drogie i tyle piepszenia to jednak wolę jechać i zostawić auto i wrócić na gotowe No a ile ma kosztować? Za darmo umarło. No nie za darmo ale to lekka przesada. Ja wiem puma że ty nie patrzysz na kasę ale dla mnie to jest przesada, dlatego stwierdziłem że wolę sobie to sam zrobić niż płacić kokosy za głupią wymianę szyby Skończysz ty kiedyś głupio pie**olić? Nie
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 No a ile ma kosztować? Za darmo umarło. No nie za darmo ale to lekka przesada. Ja wiem puma że ty nie patrzysz na kasę ale dla mnie to jest przesada, dlatego stwierdziłem że wolę sobie to sam zrobić niż płacić kokosy za głupią wymianę szyby Tu nie chodzi o to czy ktoś patrzy na kasę czy nie bo to trochę błędne myślenie, patrz będziesz musiał kupić klej do szyb i primer no to wyjdzie jakiś 50-60zł nie wiem czy w B5 potrzebujesz też uszczelkę nową bo nie siedzę w tym modelu za bardzo musisz starą szybę wyciąć a tego nożem zwykłym nie zrobisz możesz próbować ale szkoda rąk...no chyba, że masz jakiegoś znajomego co ci pożyczy sprzęt do wycinania szyby teraz policz czas jaki na to poświęcisz no i jeszcze ryzyko, że jak będziesz robił sam czy wszystko będzie ok tzn. czy będzie szczelne...zaoszczędzisz jak odliczysz swój czas 50zł i jeszcze nie wiesz jak to wyjdzie więc ja bym odpuścił temat spróbuj jeszcze zapytać u gościa tu naprzeciwko lentexu na takiej rampie jak zjeżdżasz z wiaduktu to po prawej stronie na wysokości Pizzerii Mamamii:wink: No właśnie gość mi gadał że trzeba będzie wymienić tą uszczelkę która dodatkowo kosztuje tam 20 parę groszy. Nie jestem centuś ale czasem warto samemu zrobić. Tak jak było ze środkiem co każdy krzyczał 700 zł za zrobienie, przysiadłem z kolegą w garażu, siedziałem 25h ale zrobiłem sam i 700 zł zaoszczędzone. Czyli jak mówisz że kleje takie drogie i tyle piepszenia to jednak wolę jechać i zostawić auto i wrócić na gotowe No a ile ma kosztować? Za darmo umarło. No nie za darmo ale to lekka przesada. Ja wiem puma że ty nie patrzysz na kasę ale dla mnie to jest przesada, dlatego stwierdziłem że wolę sobie to sam zrobić niż płacić kokosy za głupią wymianę szyby Skończysz ty kiedyś głupio pie**olić? Nie To przynajmniej się postaraj:wink:
Rekomendowane odpowiedzi