wrzosu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 czy podejdzie? czy bede potrzebowac adapter? zegary mam vdo z pelnym fisem. mam okazje tanio kupic ale czy jest sens?? dziekuje!
wrzosu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 było setki razy domyslam sie. moglbys odpowiedziec?
aju Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nic fizycznie (wymiarowo) nie pasuje idealnie z A6c5 do A4b5 (jeśli chodzi o duże radia czy nawigacje)
wrzosu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 czyli bedzie dziura, czy nie wcisne go? podlaczenie spasuje czy tez bedzie dlubanina?
Kowi87 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 czy podejdzie? czy bede potrzebowac adapter? zegary mam vdo z pelnym fisem. mam okazje tanio kupic ale czy jest sens?? dziekuje! patrząc na rocznik auta nie masz 2DIN, wiec jesli nie przerobisz konsoli na taka aby upchnac tam takie radio to zapomnij, a do tego czy bedzie wymiarowo pasować to minimalnie sie rózni ale nie ma tragedii patrzac po fotkach u dawida
aju Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 jest za długie na dole i za wąskie na górze, człowieku szukaj, temat przerabiany dokładnie na tym forum
wrzosu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 czy podejdzie? czy bede potrzebowac adapter? zegary mam vdo z pelnym fisem. mam okazje tanio kupic ale czy jest sens?? dziekuje! patrząc na rocznik auta nie masz 2DIN, wiec jesli nie przerobisz konsoli na taka aby upchnac tam takie radio to zapomnij, a do tego czy bedzie wymiarowo pasować to minimalnie sie rózni ale nie ma tragedii patrzac po fotkach u dawida spokojnie. konsole mam juz poliftowa. teraz plany zeby przerobic na 2din i radio dopasc dobre, a w tym dziala cd i wyglad na 6+. [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 19:27_________________________________________________ jest za długie na dole i za wąskie na górze, człowieku szukaj, temat przerabiany dokładnie na tym forum dobra przepraszam
Kowi87 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Moze będe miał symphony na handel tylko bez kodu, szukam narazie jakiegś zamiennika z navi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi