Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] szybkie pytanie symphony z a6 do a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy podejdzie? czy bede potrzebowac adapter? zegary mam vdo z pelnym fisem. mam okazje tanio kupic ale czy jest sens??

dziekuje!

Opublikowano

było setki razy

Opublikowano

było setki razy

domyslam sie. moglbys odpowiedziec?

Opublikowano

nic fizycznie (wymiarowo) nie pasuje idealnie z A6c5 do A4b5 (jeśli chodzi o duże radia czy nawigacje)

Opublikowano

czyli bedzie dziura, czy nie wcisne go? podlaczenie spasuje czy tez bedzie dlubanina?

Opublikowano

czy podejdzie? czy bede potrzebowac adapter? zegary mam vdo z pelnym fisem. mam okazje tanio kupic ale czy jest sens??

dziekuje!

patrząc na rocznik auta nie masz 2DIN, wiec jesli nie przerobisz konsoli na taka aby upchnac tam takie radio to zapomnij, a do tego czy bedzie wymiarowo pasować to minimalnie sie rózni ale nie ma tragedii patrzac po fotkach u dawida :wink4:

Opublikowano

jest za długie na dole i za wąskie na górze, człowieku szukaj, temat przerabiany dokładnie na tym forum :)

Opublikowano

dziekuje!

patrząc na rocznik auta nie masz 2DIN, wiec jesli nie przerobisz konsoli na taka aby upchnac tam takie radio to zapomnij, a do tego czy bedzie wymiarowo pasować to minimalnie sie rózni ale nie ma tragedii patrzac po fotkach u dawida :wink4:

spokojnie. konsole mam juz poliftowa. teraz plany zeby przerobic na 2din i radio dopasc dobre, a w tym dziala cd i wyglad na 6+.

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 19:27_________________________________________________

jest za długie na dole i za wąskie na górze, człowieku szukaj, temat przerabiany dokładnie na tym forum :)

dobra przepraszam :tongue4:

Opublikowano

Moze będe miał symphony na handel tylko bez kodu, szukam narazie jakiegś zamiennika z navi :gwizdanie:

Opublikowano

do zakmniecia