d4widoV Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 klosz plastik i metal? Takiej mieszanki nie spotkalem. :-) jakby bylo szklo to lepiej, a powiedz mi ile czasu na nich operujesz? i rozumiem ze nie zaparowaly ani nic? Ale zderzaki miedzy liftami chyba sie nie roznia az tak bardzo
Frimuś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Obudowa metalowa a klosz plastikowy. Nic nie paruje !
d4widoV Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Obudowa metalowa a klosz plastikowy. Nic nie paruje ! Hehe, spokojnie :-) zrozumialem wczesniej, tylko zle to sformulowalem w moim poprzednim poscie, moj blad, no offence :-) To musze tylko sie dowiedziec jak ze spasowaniem do zderzakow po II lifcie i kupuje :-)
d4widoV Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ale kupa, niestety te swiatla maja rozmiar 280mm, a u mnie z halogenem jest max miejsca ~225mm :-/ musze szukac dalej, a szkoda, bo jak te sprawdzone byly... ehh..
Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 kazde krótsze wygladają z d*py:wink:
d4widoV Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 kazde krótsze wygladają z d*py:wink: nie mowie, ze dlugie sa zle, ale wiecej miejsca na atrapkach nie ma, to jest bol :-)
lutas Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Chłopaki sorki że odgrzeje kotleta ale chciałbym sobie kupić jakieś światła do jazdy dziennej do mojej B5 i niewiem co wybrać bo jest tego na llegro jak gnoju Może ktoś coś kupował ostatnio i może coś poleci ? Będę bardzo wdzięczny. Kup oryginalne Hella Daylight dedykowane do A4 B5. Sam takowe posiadam i mogę polecić.
feti Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam, A jakie polecicie ledy dla B7 s-line z 2006r. ? Ktoś może wstawiał je w tym modelu? Pozdrawiam
Obierek_2005 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam, mam problem bo światła dzienne gasną przy postojówkach a przy mijania zapalają się znowu
Rekomendowane odpowiedzi