ardian6 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam. Planuje wsadzić glośniki 16cm w boczki przednie drzwi.Znajomy ma fajne głośniki na zbyciu infinity ale one mają głębokość montażu aż 70mm. Największą głębokość montażu jaką znalazłem na forum to było 59mm. Czy ktoś ma wiedzę czy takie wymiary podejdą??Czy to zależy wyłącznie od dystansów?? Jaka maksymalna głębokość jest montażu?? Pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 jak chcesz to montowac pod tapicerke to nie podejdą :gwizdanie:
ardian6 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Jasne że pod tapicerką. Kurcze szkoda że nie wejdzie. A jaka maksymalna głębokość wejdzie pod tapicerkę??
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Moze z 65mm, wiesz 70 tez wejdzie ale szyba bedzie wadzić o głosnik
Szamek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dystans tutaj nic nie pomoże? tez mam podobny problem z głośnikami tej firmy
ardian6 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 No szkoda. Będę szukał innych głośników.Może jakieś hertze. A jak to wygląda gdy głośnik wystaje poza tapicerkę??Może ktoś ma fotki jakieś??
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No szkoda. Będę szukał innych głośników.Może jakieś hertze. A jak to wygląda gdy głośnik wystaje poza tapicerkę??Może ktoś ma fotki jakieś?? no tak to wyglada ze nie wyglada bez ładnej zabudowy tego głosnika bedziesz wstydził otwierać sie drzwi
ardian6 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 To mi wystarczy. Dzięki Sądzę że temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi