Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF]Paputowóz - 2.4 V6 quattro + LPG -- SPRZEDAM--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już kiedyś pisałem, na glebie trzeba i umieć i lubić jeździć.

Jak ktoś się do tego nie nadaje to niech się nie bierze bo później tylko się będzie wkurzał. Ja nie narzekam a gwint mam opuszczony praktycznie na maksa i opony chowają się w nadkola (tak jak u Krychy).

DeOkŁadnie :decayed:

a mi sie podoba tak jak Ty masz w avatarze :decayed:

palec ledwo wchodzi :decayed:, plan jest taki żeby zejść jeszcze z 2-3cm :wink4:

no ok ale mi sie własnie taki wygląd podoba najbardziej :wink4: to 18" ?

Opublikowano

Już kiedyś pisałem, na glebie trzeba i umieć i lubić jeździć.

Jak ktoś się do tego nie nadaje to niech się nie bierze bo później tylko się będzie wkurzał. Ja nie narzekam a gwint mam opuszczony praktycznie na maksa i opony chowają się w nadkola (tak jak u Krychy).

DeOkŁadnie :decayed:

a mi sie podoba tak jak Ty masz w avatarze :decayed:

palec ledwo wchodzi :decayed:, plan jest taki żeby zejść jeszcze z 2-3cm :wink4:

no ok ale mi sie własnie taki wygląd podoba najbardziej :wink4: to 18" ?

tak :wink4:

Opublikowano

nie mój przedział cenowy na takie wojarze ale wygląda fajnie. Ja na moim 1BA i 15" też się turlam :przebiegly:

Opublikowano

Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić... Ja jak kupiłem moje audi to byłem taki "spryciarz" że na -40mm zostawiałem dokładki na krawężnikach,

osłony sypały się na kawałki i non stop czymś uderzałem o asfalt :decayed: Teraz nie pamiętam kiedy w coś uderzyłem podwoziem :wink4:

Jak się ma gwint to zawsze po skręceniu wydaje się zacnie przez max 1 tydzień a potem kolejne kręcenie :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

gekonek i felga - nie wyszło tak jak chciałem :confused4: nie podoba mi się

28949365.jpg

dla porównania ta felga w takim stanie w jakim ją kupiłem :decayed: to jedna z najlepszych :gwizdanie:

80598117.jpg

i najebaju sitckerów - wiem zjedziecie mnie :decayed:

68155802.jpg

Opublikowano

ładnie odnowiłeś fele, nie wygląda tak źle z tym gekonkiem :good::decayed:

Opublikowano

ładnie odnowiłeś fele, nie wygląda tak źle z tym gekonkiem :good::decayed:

fakt :good:

gorzej ten ulep na szybie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale balon :decayed:

Opublikowano

właśnie to samo miałem pisać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

właśnie to samo miałem pisać :decayed:

45 17" na 8J balon :mysli::decayed:
Opublikowano

205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie:

się zobaczy :decayed: może kiedyś :naughty:
Opublikowano

najlepiej to zdjąć koła i postawić go na podwoziu. wtedy będzie pasowało do nazwy "gleba" jak sie patrzy. efekt z jazdy bedzie podobny :polew: :polew:

Opublikowano

najlepiej to zdjąć koła i postawić go na podwoziu. wtedy będzie pasowało do nazwy "gleba" jak sie patrzy. efekt z jazdy bedzie podobny :polew: :polew:

gleba już jest i to całkiem niezła, tylko oponka troszkę razi :wink4:, jak sie spisuje ten TA? miękki?

Opublikowano
  • Autor

fotka z lepszej perspektywy

98096380.jpg[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________

gleba już jest i to całkiem niezła, tylko oponka troszkę razi :wink4:, jak sie spisuje ten TA? miękki?

średni, raczej miękki jeśli 17" już wchodzi w nadkole :decayed:

P.S jutro kolejne foty z prac :decayed:

Opublikowano

98096380.jpg[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________

chodzi mi bardziej o odczucia z jazdy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

chodzi mi bardziej o odczucia z jazdy :naughty:

jest ok :decayed: mogłoby być bardziej sztywno jeśli jest tak nisko, no ale niestety nie można mieć wszystkiego :decayed:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:41_________________________________________________nowe graciki :banan::banan2::buhaha:

VALEOCZKA :decayed:

26529745.jpg

RAMKA GRILLA IN BLACK

72045853.jpg

Opublikowano

W końcu sie zdecydowałes na te lampy :good: uchwyty już pospawałeś :mysli:

Opublikowano
  • Autor

W końcu sie zdecydowałes na te lampy :good: uchwyty już pospawałeś :mysli:

nie, w jednej są całe :good: tylko w drugiej cza smarknąć, dorwałem razem z silniczkami, wtykami i żarówami :decayed: tak więc jeden komplet wtyczek ze starego kondona będę miał na handel[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:49_________________________________________________i jeszcze niezłożony grill :naughty: czeka na ramkę :kox:

EMBLEMATY :audi: in WHITE

58759216.jpg

Opublikowano

Widziałem to twoje padło wczoraj w puławach na centralnej brykałeś jakos 13-14