Opublikowano 18 Listopada 201114 l Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima A ja tam w takiej sytuacji zawsze sie ciesze że sE cos pogrzebe przy zawieszeniu Przy okazji sprawdze wahacze klocki nawet mi nie mówcie jak było +15C to sie czaiłem z wymianą zawiasu, a teraz trzeba w okolicach 0C przerzucać wczoraj było u mnie -1 i kręciłęm na dworze no ja muszę całe kolumny przerzucić , i też na polku
Opublikowano 18 Listopada 201114 l Autor Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima A ja tam w takiej sytuacji zawsze sie ciesze że sE cos pogrzebe przy zawieszeniu Przy okazji sprawdze wahacze klocki nawet mi nie mówcie jak było +15C to sie czaiłem z wymianą zawiasu, a teraz trzeba w okolicach 0C przerzucać wczoraj było u mnie -1 i kręciłęm na dworze no ja muszę całe kolumny przerzucić , i też na polku kurna ;( jestem z Tobąwypiję :beer1: abyś nie zmarzł :>
Opublikowano 18 Listopada 201114 l Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima A ja tam w takiej sytuacji zawsze sie ciesze że sE cos pogrzebe przy zawieszeniu Przy okazji sprawdze wahacze klocki nawet mi nie mówcie jak było +15C to sie czaiłem z wymianą zawiasu, a teraz trzeba w okolicach 0C przerzucać wczoraj było u mnie -1 i kręciłęm na dworze no ja muszę całe kolumny przerzucić , i też na polku kurna ;( jestem z Tobąwypiję :beer1: abyś nie zmarzł :>
Opublikowano 1 Grudnia 201114 l Autor gratuluję autka, zwłaszcza 4x4 i pomysłów na modzenie . a dzięki, dzięki :>
Opublikowano 5 Marca 201214 l małe SPY foto:dancing:http://s18.postimage.org/x4ti17ww8/DSC00140.jpg kupowałeś gotowca czy sam rezałeś wzorek?
Opublikowano 5 Marca 201214 l Autor fajny wzorek:thumbup1:mój własy:thumbup1:---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 18:58 ---------- małe SPY foto:dancing:http://s18.postimage.org/x4ti17ww8/DSC00140.jpg kupowałeś gotowca czy sam rezałeś wzorek? sam:dancing:
Opublikowano 5 Marca 201214 l no to szacun, za***iście to wszło, i dobrze ze nie poszedłeś na łatwizne i kupiłeś gotowca:thumbup1:
Opublikowano 5 Marca 201214 l Autor no to szacun, za***iście to wszło, i dobrze ze nie poszedłeś na łatwizne i kupiłeś gotowca:thumbup1: dzięki, zobaczymy jak wyjdzie na aucie:eusathink:
Opublikowano 5 Marca 201214 l no to szacun, za***iście to wszło, i dobrze ze nie poszedłeś na łatwizne i kupiłeś gotowca:thumbup1: dzięki, zobaczymy jak wyjdzie na aucie:eusathink: kwestia co obkleisz
Opublikowano 5 Marca 201214 l Autor no to szacun, za***iście to wszło, i dobrze ze nie poszedłeś na łatwizne i kupiłeś gotowca:thumbup1: dzięki, zobaczymy jak wyjdzie na aucie:eusathink: kwestia co obkleisz jedynie dekory, bez konsoli środkowej, ta pójdzie zapewne w czerń
Opublikowano 6 Marca 201214 l a ty dalej inwestujesz w ta padake hahah poka fotke jeszcze raz tego spy foto bo cos nie dziala
Opublikowano 6 Marca 201214 l Autor a ty dalej inwestujesz w ta padake hahah poka fotke jeszcze raz tego spy foto bo cos nie dziala jak nie widać? a teraz?
Opublikowano 6 Marca 201214 l wczesniej trzeba było prawym kliknać i przejdź do obrazka itp, teraz widac miniaturki:whistling: