Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF]Paputowóz - 2.4 V6 quattro + LPG -- SPRZEDAM--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To działaj z tym wydech em koniecznie, ale końcówki pomruk trochę zmieniły co? :wink:

Mam takie plany kupić identyko motor w Q tyle ze w sedanie jakoś bardziej mi się widzi, co do awaryjności to jedni piszą tak a drudzy tak, zależy jak kto dba. :wink:

Opublikowano
  • Autor
To działaj z tym wydech em koniecznie, ale końcówki pomruk trochę zmieniły co? :wink:

Mam takie plany kupić identyko motor w Q tyle ze w sedanie jakoś bardziej mi się widzi, co do awaryjności to jedni piszą tak a drudzy tak, zależy jak kto dba. :wink:

niby tak, miałem 1.9 TDI i jedni piszą że pancerny, a mi się sypał:kwasny: aż w końcu się posypał na pewnym skrzyżowaniu:decayed:

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ----------

no gdzięż końcówki:facepalm::grin:

Opublikowano

Się nie nabijaj bo nigdy końcówek samych nie montowalem do tłumika tylko caly tlumik końcowy dlatego nie wiedziałem czy pomruk się zmienia. :decayed::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

potrzebne rzeczy

69220161.jpg

i efekt finalny

98311689.jpg

55565587d.jpg

Opublikowano
$%28KGrHqYOKigE3EQ6beOcBN3zCeqWcQ~~_35.JPG a propos d*py :naughty:
Opublikowano

Same grube mody:decayed:

Nie no żart, obniżaj i będzie git:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
Same grube mody:decayed:

Nie no żart, obniżaj i będzie git:thumbup1:

powiem szczerze ze dopiero teraz przyjrzałem się temu zdjęciu i jakoś faktycznie wysoko tył wyszedł a w rzeczywistości tak wysoko nie stoi

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ----------

średnio mi sie widzi

Opublikowano

Ale ale d*pa teraz wygląda jeszcze zacniej ;)

Opublikowano
  • Autor

dzięki:decayed:

---------- Post dopisany 16-04-2013 at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany 12-04-2013 at 20:50 ----------

no i bawię się dalej folią, tym razem pseudo USA, póki co jedna warstwa ale wydaje mi się trzeba jeszcze jedną nakleić bo jest za jasno

usac.jpg

Opublikowano

---------- Post dopisany 16-04-2013 at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany 12-04-2013 at 20:50 ----------

no i bawię się dalej folią, tym razem pseudo USA, póki co jedna warstwa ale wydaje mi się trzeba jeszcze jedną nakleić bo jest za jasno

http://img248.imageshack.us/img248/2173/usac.jpg

ładnie to wychodzi, to jest żółta folia?

Opublikowano
  • Autor

http://img248.imageshack.us/img248/2173/usac.jpg

ładnie to wychodzi, to jest żółta folia?

no właśnie pomarańczowa:decayed: chyba jeszcze jedną warstwę muszę nakleić

Opublikowano

Z zewnątrz, czy od środka kleiłeś? Kumpel kleił od środka 4 warstwy i wyszło fajnie

Opublikowano
  • Autor
Z zewnątrz, czy od środka kleiłeś? Kumpel kleił od środka 4 warstwy i wyszło fajnie

z zewnątrz, póki co nakleiłem jedną warstwę folii ale to mało:kwasny:

Opublikowano

znajdź odpowiednią folię:wink:

jedna warstwa

DSC_0036.jpg

Opublikowano

Moglbym prosic o ten wzór wyciecia folii, bo wiem, ze takowy gdzies sie juz przewijał :whistling:

Opublikowano

z tą folią całkiem całkiem :good:

Moglbym prosic o ten wzór wyciecia folii, bo wiem, ze takowy gdzies sie juz przewijał :whistling:

ja też :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
z tą folią całkiem całkiem :good:

ja też :wink:

mi radimm podsyłał ale dokument wygasł i nie mogę tego otworzyć i przesłać, walcie do niego na PW

---------- Post dopisany 18-04-2013 at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 14:05 ----------

---------- Post dopisany 09-05-2013 at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2013 at 21:32 ----------

w oczekiwaniu na naklejki na dekielki z logo BBS sprawdzam róże opcje używając tego co mam w domu:decayed:

po lewej stary stickerbomb z folii Oracal a po prawej czarna folia 3M, chyba cza poczekac na BBSa:decayed:

57765392.jpg

84816498.jpg