cieniasek1981 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem audi a4. Po zakupie auta siedzenie kierowcy niezaleznie czy pokretlo bylo na 1 czy 6 grzalo bardzo mocno. Po jakis 2 miesiacach fotel nagle jakby przestal grzac strasznie dlugo sie nagrzewa po okolo 5-10 min zaczynam czuc delikatnie cieplo fotela. Strona paszaera dziala od poczatku i dziala nadal bez zarzutu. Mozecie pomoc mi od czego mam zaczac. Co pokolei sprawdzic czy juz zdac sie na wymiane maty?? Za odpowiedzi z gory dziekuje.
Daimos Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 podejrzewam problem z włącznikiem, jest tam elektronika sterująca mocą grzania
domin79 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem audi a4. Po zakupie auta siedzenie kierowcy niezaleznie czy pokretlo bylo na 1 czy 6 grzalo bardzo mocno. Po jakis 2 miesiacach fotel nagle jakby przestal grzac strasznie dlugo sie nagrzewa po okolo 5-10 min zaczynam czuc delikatnie cieplo fotela. Strona paszaera dziala od poczatku i dziala nadal bez zarzutu. Mozecie pomoc mi od czego mam zaczac. Co pokolei sprawdzic czy juz zdac sie na wymiane maty?? Za odpowiedzi z gory dziekuje. ..na początku postaraj sie podmienć klimatronik, jeśli to nie przyniesie efektu sprawdz czujnik w macie i samą mate
cieniasek1981 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Ok. Dzieki za wskazowki. Zrobi sie troszeczke cieplej zaczne mieszac. Pozdrawiam.
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 podepnij pod kompa to ci powie jakie bedy masz mate i czujnik mozna wymienic
cieniasek1981 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Dobrze sie sklada bo wlasnie kabelek mam vaga 912EN. Gdzie dokladnie moge to sprawdzic?? W module komfortu (46)??
domin79 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Dobrze sie sklada bo wlasnie kabelek mam vaga 912EN. Gdzie dokladnie moge to sprawdzic?? W module komfortu (46)?? 08 klima
cieniasek1981 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam. Dzisiaj juz wogole nie grzeje siedzenie. Sprawdzalem kilka dni temu klime i mialem tam 2 bledy zwiazane z silniczkami nawiewiu. Wydaje mi sie, ze to chyba nic nie ma wsdpolnego z mata grzewcza.
Rekomendowane odpowiedzi