Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] moja a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiatm

posiadaczem jestem a4 od piatku ma przejechane 154000km ksiazka serwisowa do pazdziernika tego roku (ks.serwisowa jest sprawdzona)na wyposazeniu elektryczne szyby,szyberdach lusterka no i tak to jak we wszystkich standart:)teraz sa kola zimowe na stalowych felgach a tak mam 17 cali od audi alu felgi kolor kremowy:)

dolaczam fotki ,srodka dodam pozniej jak doladuje baterie do aparatu

1-1.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

4.jpg

5.jpg

pozdrawiam

Opublikowano

ładny kolor

co do przebiegu sie nie wypowiadam :)

antene weź wywal

Opublikowano

wszystkie pieczatki w ksiazce serwisowej obdzwonilem i podalem numer vin i wszedzie widnil taki numer i nawet bok siedzenia nie przetarty jak mialem w innym audiku:)

Opublikowano

Ładny,zadbany sedanik,ciekawy kolor ;) Na wiosne jakaś felga i bedzie git :a4fan:

co do przebiegu sie nie wypowiadam

Jak na benzynkę 1.6 to całkiem realny ;)

Opublikowano

Kolor rewelacyjny i mało spotykany ;) jak włozysz 17 na wiosne to troche chyba bedziesz musial ja obnizyc bo może wysoko stać.

Jak na rocznik autka to przebieg ciekawy..., ale skoro mowisz ze sprawdziłes dokładnie to :thumbup:

Opublikowano

:a4fan:samochodzik na zdjeciach wyglada ładnie, zgadzam sie z kolegą co do tej anteny bo nie wyglada za apetycznie :thumbdown:alusy juz masz jak piszesz to wystarczy jeszcze lampy pozmieniac i bedzie :th:

Opublikowano

z ta antena nic nie poradze zostanie dziura (cala instalacja jest do telefonu) dzis bylem na przegladzie jutro jade na celny do ilawy powoli czas przerejestrowac :) a mam takie male pytanko lampy przednie bym chcial zmienic jak maja z roku 2000/2001 a maja tam tez halogeny przeciwmgelne w tych kloszach? bo ja mam w tych

Opublikowano

fajna furka a szczególnie ten kolorek :thumbup:

Opublikowano

a mam takie male pytanko lampy przednie bym chcial zmienic jak maja z roku 2000/2001 a maja tam tez halogeny przeciwmgelne w tych kloszach?

Poliftowe nie mają halogenów w lampach. Są one zamontowane osobno w zderzaku.

Opublikowano

Ładna :th: kolorek fajny

Ja mam ten sam rok i ten sam silnik tylko że dwa razy większy przebieg ..realny :naughty:

Opublikowano

no ciekawa a4 , ciekawy kolor , wyglada na zadbana , moze garazowana, bo lakier wyglada tak dosc dobrze.

przydalo by sie pomalowac czarne elementy , dokladki klamki lusterka , wieksza felga , lampy przednie i tylnie po 2 lifcie no i moze szybki . reszta jak uwazasz. wrzuc jakies fotki ze srodka

Opublikowano

dodaje fotki ze srodka

8.jpg

7.jpg

6.jpg

9.jpg

Opublikowano

taka zwykla, ale ladny kolor. jezeli ma byc piekna to troche pieniedzy w nia wlozysz (kierunki, lampy p+t, obnizenie, felgi itp. itd.

Opublikowano

hejka , nom kolorek taki jak mój tylko ze moja 1.8 , zmien lampy przednie na Valeo to zobaczysz jak autko bedzie sie prezentowac. chcesz to luknij na moja :naughty:

Opublikowano

witaj johnybrawo,nom kolorek ten sam a powiedz mi czy klamki malowales i czy ewentualnie nie zejdzie farba jak sie pomaluje dzieki

Opublikowano

jak kupiłem auto to miało już pomalowane, gdzie niegdzie się łuszczy bezbarwny , ale narazie nie zawracam tym sobie głowy ;) . pozdro

Opublikowano

aha , lusterka i klamki mazne na wiosne ,patrzalem za przednimi swiatlami z Valeo na niemieckim ebay kosztuja w granichac 270zl-320zl ale to poswitach bo teraz pociagnie mi kase na zarejestrowanie 750zl :) pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:hi: GRZESIEK

Czesc ja mam taka samą kolorek i silnik ten sam.

Jestem bardzo zadowolony rok temu ja sprowadziłem z niemiec na blacie ma teraz 187000 ale silniczek rakieta jak na tą pojemność nie jedno auto wymięka przy nim, i nie wierz kolego że ktoś bedzie ci wmawiał że bedzie ci palić ponad 10 bo to czysty absurd one palą w granicach 8 może 9 /100km. przynajmniej moja .

:notworthy:pozdrawiam i życze powodzenia

foto

Opublikowano

kolorek piekny - fajna baza do modyfikacji.

ja bym wymienił lampy (przód-tył) na nowsze modele np do przodu ori po II lifcie i do tyłu tez ori po II lifcie, jeśli chcesz mieć ładne autko seryjne. Jeśli chcesz iść w stronę tuningu, to do tyłu polecam LEDy - pięknie wyglądają szczegołnie w nocy.

No i podstawa to ładna ALU fela minimum 17" :thumbup:

No i grill z przodu bym wymienił na inny, np od S4 lub RS4, lub taki jak mam u siebie bez znaczka, cały czarny...

klamki i dokładki zderzkaów też bym pomalował (ja u siebie zrobie to na wiosnę) Klamki są lakierowane, więc wystarczy je zmatowić do malowania i farba nie zejdzie. Natomiast dokładki do zderzaków trzeba pomalować podkładem do plastików, potem baza i zabezpieczyć lakierem bezbarwnym i będzie pieknie... :thumbup:

Opublikowano

Kolor bardzo ładny, przydałoby się obniżyć i szyby przyciemnić takie moje zdanie :thumbup: