Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wieze ze CAR przyjal moje zaproszenie

Siucek nie martw sie dasz rade :cool1: z tak ekipa ja jest na tym forum to zadne proble z tym ze Ty chyba nigdzie na forum nie szukasz albo nie masz czasu :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
podjedz do mnie podlaczymy kompa zobaczymy co w trawie piszczy :cool1:

Dobra Rafi jutro zadzwonie do ciebie jak cos :hi: jak dasz rade to wpadne jutro jak bedziesz wolny :hi:

Opublikowano

ale żeś Tomek nabazgrolił :polew:

Opublikowano

Ogarnięte :decayed:

Opublikowano

no Reniu w koncu uzyl WŁADZY :gwizdanie:

Opublikowano

Żeby ta władza dodawała z 50 kucy to bym się cieszył :polew:

Opublikowano

no 30 by Ci Reniu starczylo :gwizdanie: nie przesadzaj :evil:za duzo bys chcial :polew:

Opublikowano

30+ to mam jak się nogą odepchnę :polew: Flintstone style biać :>

Nie no mocy nigdy za dużo :naughty: a tak w ogóle to niunia musi zostac wyleczona :evil:

Opublikowano

a co jej dolega?? moje wirusa w przyszyl sezonie dostanie bo dzis przy 190km/h foru couguar mnie objechal i sie wkurzylem :wallbash:

Opublikowano

Couguar 2.5 ma koników 170 więc to nie wstyd ;) Zrób soft i 160KM masz lekkim leszczem :palacz:

U mnie satndard... ogarnięcie nieszczelnności, wyyebanie kata, egr'a, czyszczenie turbulum plus czary mojego guru od diesli :decayed: Będzie dobrze :good:

Opublikowano

wiem wiem a zaczal sie za mnie zaberac przy 140km/h i do 190 nie miel szans dopiero powyzej zaczl lekko odchodzic to odpuscialem :kwasny:

Opublikowano

Witam wszystkich

od poniedziałku jestem posiadaczem A4 B5 1995r 1,6 z sekwencyjnym lpg 163tyś przebiegu klimatronik

w czwartek pękła mi szyba czołowa pech :(,do sprzęgła trzeba się przyzwyczaić wysoko bierze no i zbieżność muszę ustawić nie działa mi regulacja nawiewu góra,dół,kratki a............

podjedz na spota to sprobujemy naprawic nawiew...... razem z majkim mamy juz pewne doswiadczenie w naprawie nadmuchow :naughty:

Opublikowano

Witam wszystkich

od poniedziałku jestem posiadaczem A4 B5 1995r 1,6 z sekwencyjnym lpg 163tyś przebiegu klimatronik

w czwartek pękła mi szyba czołowa pech :(,do sprzęgła trzeba się przyzwyczaić wysoko bierze no i zbieżność muszę ustawić nie działa mi regulacja nawiewu góra,dół,kratki ale wszystko jej wybaczam

i chociaż jest to mój 8 samochód to poprzednie przy nim stają się jeżdzidłami

chociaż z astra ciężko było się rozstać po 3 latach

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Astra/27698

http://img534.imageshack.us/img534/8773/dsc3257i.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/3042/dsc3258.jpg

jak chcesz szybe to wal na priva

Opublikowano

rafi i jak felgi się komponując w deszczu?? Chyba zmokłeś co :polew:

Opublikowano

:bry:

Jak tam ? :decayed:

Opublikowano

wieze ze CAR przyjal moje zaproszenie

Siucek nie martw sie dasz rade :cool1: z tak ekipa ja jest na tym forum to zadne proble z tym ze Ty chyba nigdzie na forum nie szukasz albo nie masz czasu :gwizdanie:

Szczerze to naprawdę nie mam czasu jak już wchodze na forum to na 5 minut i oczywiście na ten wątek. Na wstawienie zdjęć z moją furmanką zbieram się od początku roku i nie idzie to na przód ;( . A poza tym jak kiedyś interesował mnie jakiś wątek to zagłębiłem się w temat i szczerze mówiąc nie kumałem o co chodzi. Nie jestem mechanikiem nigdy nie grzebałem w autkach więc niektórych rzeczy kompletnie nie kumam a zadając pytanko na forum od razu otrzymuje odp. [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 11:49_________________________________________________Simka Kiero!!!

Jak tam po kolejnym obfitym śniedanku???????

Opublikowano

Oczywiscie mase trzeba ćwiczyć :tongue4: Ale dziś niestety musiałem odpuścić sobie troche bo wczoraj z kumplami było :drunk:

Opublikowano

SIUCEK wiec sprawa wyglada tak jak chyba Reniu pisal musi byc nadal jakas nieszczelnosc ukladu...chlopaki napisali ze bald nie pojawia sie byle skad i trzeba szukac przyczyny a Ty pislaes cos o nieszczlnosci wiec trzeba niestety szukac :hi:

Opublikowano

SIUCEK wiec sprawa wyglada tak jak chyba Reniu pisal musi byc nadal jakas nieszczelnosc ukladu...chlopaki napisali ze bald nie pojawia sie byle skad i trzeba szukac przyczyny a Ty pislaes cos o nieszczlnosci wiec trzeba niestety szukac :hi:

Czyli kolejna wizyta u mechanika :( A nie można tak naleźć tą nieszczelność kupić super glue i zakleić dziurkę :decayed:???[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 12:15_________________________________________________Dobra chłopaki nie wiem jak wy ale ja biorę jajeczko z wodą i idę na dwór :kox:

Opublikowano

podjedz na spota to sprobujemy naprawic nawiew...... razem z majkim mamy juz pewne doswiadczenie w naprawie nadmuchow :naughty

napewno podjadę żeby nadrobić braki w wiedzy bo dziś zauważyłem ze jeszcze termostat lub czujnik temp do wymiany w trasie wskazówka leży w mieście 70 do 80 stopni 90 w korku

ps jak poprawnie zacytowac bo mi nie poszło