Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ale na mobile de widziałem b6 na 20 i wyglądał godnie
Wiesz jakie drogi są w de :cool1: Od granicy na takich byś do nas nie dojechał :>

Do Porsche to była by profanacja :naughty: choć tu może strzelam... nie wiem jakiej firmy montują w prosiakach.

Opublikowano

Nie mogę znaleźć reniu twoje VT jakiego robiles dla nosba jak szukał felg , jak gdzies go masz na dysku to weź tu podrzuć , może jakoś karol i grzechu sie przekonają że robią robotę :kox:

Opublikowano

Pamiętaj że Nosb ma konkretną glebę i konkretną motorownię.

To podobnie jak z kobietami... nie każdej lasce pasuje miniówka i bluzka odkrywająca brzuch :naughty:

Opublikowano

zapomniałem że Iverson ma te felgi też :kox: :gwizdanie:

a3d3S.jpg dPg2S.jpg EjYb0.jpg RysDS.jpg

Jak dla mnie to robote robią , ale niestety boje sie tej szerokości (245 szerokość opony na tej aukcji :co: )

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 16:08_________________________________________________wiadomo że do takiej feli gleba musi być :decayed:

Opublikowano

na kombiaku to jeszcze ujdą..ale w sedanie nie widze tego :tongue4:

Opublikowano

jest kilka fotosów jak siedzi ta fela na sedanie , ale najbardziej kozacki jaki widzialem to VT renia jak robil dla Nosba :kox:

Tak na szybko :wink4:

ElvsA.jpg

Opublikowano

dobra....sam chciałem takie kupić :polew: ale znalazłem te z chojnic :tongue4:

Opublikowano

No nieee wierze .... :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 16:20_________________________________________________sumienie mnie ruszyło to się przyznałem :polew:
Opublikowano

lepiej późno niż w ogóle :decayed:

Opublikowano

tu na glebie

OJ0d9-99c4e9300fcaaab7915232322dfe9f95.jpg

Opublikowano

grzechu powiem ci tak... cale szczescie ze wziales te fele co masz bo jak dla mnie po obejrzeniu fotosow stwierdzam ze tamte drugie pasuja Audiczce jak d*pie okulary :D

Opublikowano

wiem wiem :wink4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 17:39_________________________________________________wszyscy trzymajmy kciuki za Inter Mediolan w LM!! :thumbup:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 18:55_________________________________________________od 6 minuty 1-0 :>

Opublikowano

Prosiaki są fajne ale bez gleby i naciągniętej opony będzie lipa:

51298300.jpg

14196472.jpg

2liten.jpg

1liten.jpg

72365705.jpg

tu na większym bracie:

a6felgiporsche2.jpg

a6felgiporsche3.jpg

a6felgiporsche1.jpg[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 19:17_________________________________________________A tu mój VT dla Nosb'a:

nosbprosiaki2.jpg

Opublikowano

Nie wiem , nie orientuje sie , ale może ktoś mi powie czy zakłady wulkanizacji normalnie naciągną takie kapcie , czy to jest extra płatne ?

Opublikowano

Normalnie, może parę groszy więcej, co to za filozofia to naciągnąć?

Opublikowano

Przyznam się szczerze że u wulkanizatora byłem raz w zyciu :embarrassed: i to jeszcze za dzieciaka , wiec kompletnie nie znam sie na czynnosciach zwiazanych z "wulkanizacją" ... owszem wiem co to jest opona , znam paramtetry i budowe ale za cholere tam mnie jeszcze nie zawiało :gwizdanie:

Opublikowano

Przyznam się szczerze że u wulkanizatora byłem raz w zyciu :embarrassed: i to jeszcze za dzieciaka , wiec kompletnie nie znam sie na czynnosciach zwiazanych z "wulkanizacją" ... owszem wiem co to jest opona , znam paramtetry i budowe ale za cholere tam mnie jeszcze nie zawiało :gwizdanie:

to nie rzucaj kamieniami w tą samochodówke, tylko uczyć się :polew:
Opublikowano

nie mam warsztatu wulkanizacji , temat ogumienia mam juz dawno za sobą :naughty: musiałbym sie kiedys wybrać do wulkanizatora , bo wkońcu lacze przy tym parchwiaku trzeba na letnie zmienić :decayed: