Opublikowano 4 Kwietnia 201016 l wieze ze CAR przyjal moje zaproszenie Siucek nie martw sie dasz rade z tak ekipa ja jest na tym forum to zadne proble z tym ze Ty chyba nigdzie na forum nie szukasz albo nie masz czasu :gwizdanie:
Opublikowano 4 Kwietnia 201016 l podjedz do mnie podlaczymy kompa zobaczymy co w trawie piszczy Dobra Rafi jutro zadzwonie do ciebie jak cos jak dasz rade to wpadne jutro jak bedziesz wolny
Opublikowano 4 Kwietnia 201016 l no 30 by Ci Reniu starczylo :gwizdanie: nie przesadzaj :evil:za duzo bys chcial
Opublikowano 4 Kwietnia 201016 l 30+ to mam jak się nogą odepchnę Flintstone style biać :> Nie no mocy nigdy za dużo a tak w ogóle to niunia musi zostac wyleczona
Opublikowano 4 Kwietnia 201016 l a co jej dolega?? moje wirusa w przyszyl sezonie dostanie bo dzis przy 190km/h foru couguar mnie objechal i sie wkurzylem
Opublikowano 4 Kwietnia 201016 l Couguar 2.5 ma koników 170 więc to nie wstyd Zrób soft i 160KM masz lekkim leszczem U mnie satndard... ogarnięcie nieszczelnności, wyyebanie kata, egr'a, czyszczenie turbulum plus czary mojego guru od diesli Będzie dobrze
Opublikowano 4 Kwietnia 201016 l wiem wiem a zaczal sie za mnie zaberac przy 140km/h i do 190 nie miel szans dopiero powyzej zaczl lekko odchodzic to odpuscialem
Opublikowano 5 Kwietnia 201016 l Witam wszystkich od poniedziałku jestem posiadaczem A4 B5 1995r 1,6 z sekwencyjnym lpg 163tyś przebiegu klimatronik w czwartek pękła mi szyba czołowa pech ,do sprzęgła trzeba się przyzwyczaić wysoko bierze no i zbieżność muszę ustawić nie działa mi regulacja nawiewu góra,dół,kratki a............ podjedz na spota to sprobujemy naprawic nawiew...... razem z majkim mamy juz pewne doswiadczenie w naprawie nadmuchow
Opublikowano 5 Kwietnia 201016 l Witam wszystkich od poniedziałku jestem posiadaczem A4 B5 1995r 1,6 z sekwencyjnym lpg 163tyś przebiegu klimatronik w czwartek pękła mi szyba czołowa pech ,do sprzęgła trzeba się przyzwyczaić wysoko bierze no i zbieżność muszę ustawić nie działa mi regulacja nawiewu góra,dół,kratki ale wszystko jej wybaczam i chociaż jest to mój 8 samochód to poprzednie przy nim stają się jeżdzidłami chociaż z astra ciężko było się rozstać po 3 latach http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Astra/27698 http://img534.imageshack.us/img534/8773/dsc3257i.jpg http://img714.imageshack.us/img714/3042/dsc3258.jpg jak chcesz szybe to wal na priva
Opublikowano 5 Kwietnia 201016 l wieze ze CAR przyjal moje zaproszenie Siucek nie martw sie dasz rade z tak ekipa ja jest na tym forum to zadne proble z tym ze Ty chyba nigdzie na forum nie szukasz albo nie masz czasu :gwizdanie: Szczerze to naprawdę nie mam czasu jak już wchodze na forum to na 5 minut i oczywiście na ten wątek. Na wstawienie zdjęć z moją furmanką zbieram się od początku roku i nie idzie to na przód ;( . A poza tym jak kiedyś interesował mnie jakiś wątek to zagłębiłem się w temat i szczerze mówiąc nie kumałem o co chodzi. Nie jestem mechanikiem nigdy nie grzebałem w autkach więc niektórych rzeczy kompletnie nie kumam a zadając pytanko na forum od razu otrzymuje odp. [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 11:49_________________________________________________Simka Kiero!!! Jak tam po kolejnym obfitym śniedanku???????
Opublikowano 5 Kwietnia 201016 l Oczywiscie mase trzeba ćwiczyć Ale dziś niestety musiałem odpuścić sobie troche bo wczoraj z kumplami było
Opublikowano 5 Kwietnia 201016 l SIUCEK wiec sprawa wyglada tak jak chyba Reniu pisal musi byc nadal jakas nieszczelnosc ukladu...chlopaki napisali ze bald nie pojawia sie byle skad i trzeba szukac przyczyny a Ty pislaes cos o nieszczlnosci wiec trzeba niestety szukac
Opublikowano 5 Kwietnia 201016 l SIUCEK wiec sprawa wyglada tak jak chyba Reniu pisal musi byc nadal jakas nieszczelnosc ukladu...chlopaki napisali ze bald nie pojawia sie byle skad i trzeba szukac przyczyny a Ty pislaes cos o nieszczlnosci wiec trzeba niestety szukac Czyli kolejna wizyta u mechanika A nie można tak naleźć tą nieszczelność kupić super glue i zakleić dziurkę ???[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 12:15_________________________________________________Dobra chłopaki nie wiem jak wy ale ja biorę jajeczko z wodą i idę na dwór
Opublikowano 5 Kwietnia 201016 l podjedz na spota to sprobujemy naprawic nawiew...... razem z majkim mamy juz pewne doswiadczenie w naprawie nadmuchow :naughty napewno podjadę żeby nadrobić braki w wiedzy bo dziś zauważyłem ze jeszcze termostat lub czujnik temp do wymiany w trasie wskazówka leży w mieście 70 do 80 stopni 90 w korku ps jak poprawnie zacytowac bo mi nie poszło