Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No dobra, zrehabilitowałeś się :polew::good:

to jak wymieniesz mi te przeguby i łożyska :decayed:

Ożeż Ty :bicz2:

Wazelina Detected - Access Denied- Funds Denied - ciul bombki strzelił, nie będzie prezentów :decayed:

Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

:oklaski: dobrze wyrezanaaaaa :ad:

Opublikowano

No dobra, zrehabilitowałeś się :polew::good:

to jak wymieniesz mi te przeguby i łożyska :decayed:

Ożeż Ty :bicz2:

Wazelina Detected - Access Denied - Funds Denied - ciul bombki strzelił, nie będzie prezentów :decayed:

a chcialem Ci pozwolic zdjecie sobie zrobić przy mojej Audiczce... :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 13:23_________________________________________________

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

:oklaski: dobrze wyrezanaaaaa :ad:

chyba prądu nie było jak ją rezał
Opublikowano
a chcialem Ci pozwolic zdjecie sobie zrobić przy mojej Audiczce... :polew:

Nie dostaniesz prezentów, znaczy również nie dostąpisz takich zaszczytów :polew:

Żaba skreślona, złożony został wniosek na przeniesienie jej do .EU :naughty:

Opublikowano
a chcialem Ci pozwolic zdjecie sobie zrobić przy mojej Audiczce... :polew:

Nie dostaniesz prezentów, znaczy również nie dostąpisz takich zaszczytów :polew:

Żaba skreślona, złożony został wniosek na przeniesienie jej do .EU :naughty:

RASISTA :polew:
Opublikowano

:naughty:

Artur... Twój zderzak :cool1:

pict1580.jpg

img1105xg.jpg

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12482020

PANOWIE, OBEJRZYJCIE TĄ PROFANACJĘ... BUHAHAHAH

fuj!!!

pict1580.jpg

img1105xg.jpg

Artur jakbyś tak zrobił też tył autka... miażdżyłby!! :kox:

Opublikowano

Może tylko bez tej blendy na szybie ale na klapce malutka lotka to by nawet fajnie wyglądała.

No ale tu jest już niiiisssssskkkkoooooo :cool1:

Opublikowano

fakt, nie zauważyłem tej blendy na szybie.... ale ta lotka na klapie bagażnik mi się podoba :) nawet felga ładnie pasuje :)

Opublikowano

nawet z rantem lekkim ;)

Opublikowano

blenda- nie

lotka - raczej nie

fela bedzie 18"

A ZDERZAK WIEM ZE :kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

pict1580.jpg

img1105xg.jpg

Piękna sztuka!!!!!

Fele jak ta lala :>

Opublikowano

Mogę się pochwalić sprawa wygrana wracając do mojej stłuczki :naughty: Pani dostała mandat za wymuszenie punkty przyznała się do winy dostanie tez kare za brak OC na 80% do tego płaci za koszty sprawy.Policja w raporcie uszkodzeń podała zderzak nadkole felga z opona zawieszenie cale prawe (muszę jechać na jakąś sprawność geometria czy coś ).Czekam na rzeczoznawce za którego tez płaci pani a potem do ubezpieczalni :polew: I czy nie mogla podać reki i by miała o polowe mniej kosztów :mysli:

Czy ktoś miał coś takiego z tym zawieszeniem??Paragony za wahacze które wymieniałem ostatnio i końcówki drążka i inne sprawy mam...wiecie na czym to polega i co mogło się stać jak uderzyłem ok z prędkością 40 na godzinę w duży krawężnik.chce wiedziec żeby mi nie wcisnęli kitu...

Opublikowano

Mysle ze takie oględziny powinny odbyć sie na podnośniku bo z ziemi to niebardzo mozna oszacować takie straty...

to bardzo newralgiczne miejsce i na pewno Tobie zalezy na dokładnej ocenie uszkodzeń..

i sprawdzaj z nim jesli bedzie taka mozliwosc.. zawsze dwie pary oczu to nie jedna

Opublikowano

Mogę się pochwalić sprawa wygrana wracając do mojej stłuczki :naughty: Pani dostała mandat za wymuszenie punkty przyznała się do winy dostanie tez kare za brak OC na 80% do tego płaci za koszty sprawy.Policja w raporcie uszkodzeń podała zderzak nadkole felga z opona zawieszenie cale prawe (muszę jechać na jakąś sprawność geometria czy coś ).Czekam na rzeczoznawce za którego tez płaci pani a potem do ubezpieczalni :polew: I czy nie mogla podać reki i by miała o polowe mniej kosztów :mysli:

gratuluje wygranej

nie znam zabardzo sprawy, ale paragony na wszystko to co wymieniłeś musisz posiadać, przy uderzeniu w krawężnik przeważnie dochodzi do uszkodzenia drążka kierowniczego, wachacza, no i także jest możliwość skrzywienia amortyzatora, najlepiej tak jak napisał przedmówca oględzin dokonać przy pomocy podnośnika

Opublikowano

dzięki wielkie rozumiem ze mogę wziąć swojego mechanika tez który robił mi zawieche?[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 20:56_________________________________________________ :siema: CO TAM wszyscy śpią widzę :gwizdanie:

Opublikowano

Nie, nie wszyscy :kawa:

Opublikowano

To Reniu zemną pije kawkę :)Jak tam w pracy leci ??Bo u mnie siedzę sobie przy biurku póki co i nuda

Opublikowano

Normalnie, pracy tyle co zwykle, kawa tak samo smakuje... tylko jakoś tak bardziej niż zwykle chce mi się spać :lazy: