Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale wyobraź sobie ten smak.... :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam tylko zimnego Leszka ale to bezalk czyli nie piwo ;)

Jędrek... jak Twoje mody?

Opublikowano

dziś dostałem info, że w przyszłym tygodniu mam odstawić samochód... już się nie mogę doczekać (miało być to w tym tygodniu), ale co tam.. wytrzymam :good:

Opublikowano

mi zarówka padla w prawym przednim reflektorze:/ na dokladke kupilam H7 a mam H4:/ wiec wrazie co jakby komus byly potrzebne H7 to odstąpię. Ogolnie to glowe bym dala ze w audi jest H7...

Opublikowano

no to Blondi glowy juz nie masz :gwizdanie:

Opublikowano

H4 w przedliftowych reflektorach ;) H7 po lifcie...

Opublikowano

H4 w przedliftowych reflektorach ;) H7 po lifcie...

ja mam jeden z pierwszych modeli nawet przed lift i mam H7 :tongue4:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 22:09_________________________________________________ :drunk::palacz:

pozdro dla wszystkich[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 22:11_________________________________________________nareszcie koniec rozjazdów w tym tygodniu :gwizdanie:

po 2 latach moje audi ciągle zaskakuje :good:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 22:13_________________________________________________o której w niedziele jest spotaknie przewidywane :mysli:

Opublikowano

Na grillowaniu trzeba obgadać dwa tematy: koszulki i flagi... Liczę na burze mózgów :> :> :>

Opublikowano

o której w niedziele jest spotaknie przewidywane :mysli

w kalendarzu wpisali godzinę 16

Opublikowano

Na grillowaniu trzeba obgadać dwa tematy: koszulki i flagi... Liczę na burze mózgów :> :> :>

i wszystko jasne, mam nadzieje ze zakonczymy w niedziele te tematy i bedzie konkret ustalone :good:

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13087987 :decayed: cena dosc spadła , pamiętam jak był po 20 tys

znam to auto i tego ziomka, mój człowiek :good:

sposcil bo mosial, chce sprzedać, zreszta polecam ostatnio jechalem nawet i nic sie nie dzieje z ty autem, jest w porzo :good:

a tak na marginesie to nie pamietaj tylko w koncu cos ogarnij kolego, bo niedlugo wyrobisz sobie karte AUTOSTOPOWICZA :tongue4:

pozdro

Opublikowano

wiem :tongue4:

Opublikowano

Majki to może zaproś tego kolesia z tym avantem na niedzielnego grilla... Kierownik by go obejrzał przynajmniej ;) a odnośnie spraw z koszulkami i flagami to racja, trzeba pogadać w końcu :)

Opublikowano

Majki to może zaproś tego kolesia z tym avantem na niedzielnego grilla... Kierownik by go obejrzał przynajmniej ;) a odnośnie spraw z koszulkami i flagami to racja, trzeba pogadać w końcu :)

pogadam z nim

pozdro

Opublikowano

no dobra.. ale siano jest przygotowane w razie czego?

no bo tak se to ogladać mozna do smierci... a tak jak by siano bylo to mozna od razu jakies decyzje podejmowac... w koncu fiesta poszla :naughty:

Opublikowano

siano jest , tylko do banku trzeba zapieprzać :decayed: , najgorsze jest to ze i ja i ojcec teraz popołudniówki mamy :confused4: , ja tam moge sie zwolnić , gorzej z ojcem :(

Opublikowano

ladne to auto szkoda tylko ze strona pasazera jest w 4!! odcieniach srebra :evil:

Opublikowano

no wiem wiem .. wtedy będę musiał oko przymrużyć tak jak mi pokazywałeś :naughty: i odrazu lepiej bedzie wyglądać :gwizdanie: