Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie :good: chyba ze to komus przeszkadza :evil:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

180kucy,quattro :slina::slina::slina:

Opublikowano

I Recaro :slina: siedziałem na tych stołkach i mówię: nie ma lepszych!

Opublikowano

znalazłem temat tego samochodu w dziale "moja a4" , zajebiaszcze auto :naughty: jutro wszystko sie wyjaśni co i jak :naughty:

czekam na telefon od majkiego :cool1:

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13087987 :decayed: cena dosc spadła , pamiętam jak był po 20 tys

no Kierownik... ładna sztuka... w dodatku od znanego ziomka... namawiaj staruszków to zrobimy mały zlocik w Gdańsku :wink4:

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13087987 :decayed: cena dosc spadła , pamiętam jak był po 20 tys

Kierownik co sie dziwisz ja kilka miesiecy temu mialem moja niunie wystawiona za 59k a teraz jest 53 i nadal cisza :polew:

Teraz jest dobry czas na kupowanie samochodow, a tego co sie orientuje to beda taniec jeszcze jakis czas :)

Opublikowano

mnie tylko zastanawia co jest z tym autem nie tak :decayed:

Opublikowano

Paweł ładnie te autko wygląda,ale martwią mnie te poduszki .Może to naprawde zaślepiki.Kurcze Ty jesteś dobry w temacie Audi,pewnie sprawdzałeś już to autko(oglądałes).Może jest możliwość sprawdzenia Vagiem?

Opublikowano

Pogadaj z właaścicielem, obejrzyj na żywo, podjedź do diagnosty, będzie pasować to bierz, jak jest ulepiony z trzech to nie bierz ;)

Sprawa jest prosta bo to rzut beretem no i ziomek od nas.

Opublikowano

no jasne , najbardziej teraz mnie zmartwiła odpowiedz Dropson-a w tamtym temacie ze nie mozna było za "cholere" podpiąć jego Vag-a :confused4:

Opublikowano

nie ma co kombinować trzeba go na porządny przegląd wziąć i tyle

Opublikowano

no jasne , najbardziej teraz mnie zmartwiła odpowiedz Dropson-a w tamtym temacie ze nie mozna było za "cholere" podpiąć jego Vag-a :confused4:

Mnie to nie martwi, z moim autem też nie każdy interface się komunikuje. Strobo za choinkę nie chciał się połączyć, tak samo mojego mechanika, Rafiego nie od razu się połączył a za to Dropsa bez większych problemów. To akurat nie przesądza sprawy ;)

Opublikowano

narazie czekam na telefon od ojca , bo powiedział że musi "pomyśleć" i żebym nie napalał sie na pierwsze lepsze auto :gwizdanie:

Opublikowano

Myślę, że czynnikiem studzącym były już krytyczne posty na forum. Bądź po prostu ostrożny i tyle.

Opublikowano

tylko ja tak do konca niewiem czy on czegos tam nie mial podpietego podspodem, bo byl tam jakis kabel, a niechcialo mi sie wyciagac tego gniazda, i patrzec, moze poprostu jakis kabel sie wypiol i tyleee ale to nie byla robota na spota....[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 09:39_________________________________________________takze nie potzreba jakis wyjatkowych umiejetnosci zeby to sprawdzic

Opublikowano

w razie co to mogę liczyć na pomoc Dropsone ? :wink4:

Opublikowano

wg mnie fura super z tego co widzialem... a czy dzwonione było to trzeba dokladniej sprawdzić

Opublikowano

no Kierownik fura fajnie sie prezentuje i te 180km :slina:

ja też musze pomyśleć o chipie :naughty:

Opublikowano

My też szukamy albo B6 ładnej albo a6 tak ok 25-6 tysięcy :rolleyes: w a6 2.5 tez kaszana nie?? :chytry:Wiec jak ktoś by coś widział czekam na oferty:)